БУЛОЧКИ з начинкою

Сендвіч в булці – дуже зручний дорожній формат. Все герметично складеному і & nbsp; упаковані всередині булки, а начинка складається тільки з тих інгредієнтів, що не потечуть і не зіпсуються в дорозі. Не варто додавати в сендвіч & nbsp; майонез або олія – ​​це фактор ризику: мало того, що соус може забруднити все навколо і підступно бризнути на коліна, він ще псується швидше за всіх інших інгредієнтів.
& nbsp;

 БУЛОЧКИ з начинкою

Інгредієнти

  • 2 булочки з кунжутом
  • 2 ст. л. гірчиці
  • 75 г тонко нарізаного сиру
  • 100 г тонко нарізаної шинки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г відвареної яловичини

  • 2 солоні огірки
  • 2 листочка базиліка

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

БУЛОЧКИ з начинкою

З булочок зрізати верхівки і відкласти в сторону. Вийняти частина м'якушки, залишаючи по краях шар приблизно 1 см. Помилитися булочки зсередини гірчицею. Крок 2

БУЛОЧКИ з начинкою

Огірки нарізати тонкими кружальцями і обсушити на паперовому рушнику. Шинку, яловичину і сир – тонкими скибочками. Крок 3

БУЛОЧКИ з начинкою

Покласти на дно булочок 3-4 гуртка огірків, потім по шматочку яловичини, сиру, шинки. Покласти ще кілька гуртків огірків, потім ще по одному шматочку сиру, шинки. Покласти залишилися огірки, яловичину і сир. Зверху покласти по листку базиліка, накрити кришечками і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 6-7 хв.

0/5 (0 Reviews)