Сендвіч в булці – дуже зручний дорожній формат. Все герметично складеному і & nbsp; упаковані всередині булки, а начинка складається тільки з тих інгредієнтів, що не потечуть і не зіпсуються в дорозі. Не варто додавати в сендвіч & nbsp; майонез або олія – це фактор ризику: мало того, що соус може забруднити все навколо і підступно бризнути на коліна, він ще псується швидше за всіх інших інгредієнтів.
& nbsp;
Інгредієнти
- 2 булочки з кунжутом
- 2 ст. л. гірчиці
- 75 г тонко нарізаного сиру
- 100 г тонко нарізаної шинки
- 2 солоні огірки
- 2 листочка базиліка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г відвареної яловичини
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
З булочок зрізати верхівки і відкласти в сторону. Вийняти частина м'якушки, залишаючи по краях шар приблизно 1 см. Помилитися булочки зсередини гірчицею. Крок 2
Огірки нарізати тонкими кружальцями і обсушити на паперовому рушнику. Шинку, яловичину і сир – тонкими скибочками. Крок 3
Покласти на дно булочок 3-4 гуртка огірків, потім по шматочку яловичини, сиру, шинки. Покласти ще кілька гуртків огірків, потім ще по одному шматочку сиру, шинки. Покласти залишилися огірки, яловичину і сир. Зверху покласти по листку базиліка, накрити кришечками і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 6-7 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!