Салати на всі випадки життя

Як не крути, а зараз жодна гостина не обходиться без салатів. Салати на День Народження, на весілля, на Новиій рік, салати на святковий стіл та на кожен день, прості салати і вишукані. М”ясні, овочеві, дієтичні…салати шарами та салати “гірками”. В даний час, їх різноманіття просто вражає!!!

Існує, напевне, безліч рецептів салатів…З чого тільки не готують салати сучасні господині. Найпопулярніші  – це салати з курки, салати з майонезом, салат з кукурудзою, салат з сиром, з фасолею, салат з морепродуктами. Але є і екзотичні салати. Рецепти їх дуже оригінальні, інгредієнти незвичні, іноді навіть шокуючі)). Одного разу мені додводилось бачити салат з медуз…скшувати його я так і не відважилась)))

Я, як і кожна господиня, маю кілька своїх “коронних” рецептів. Але, щоразу стараюсь приготувати нові салати. Як кажуть: “Вік живи – вік учись”. Пропоную Вам спробувати мої рецепти салатів. Рада буду, якщо і Ви поділитесь своїми у нас на сайті з допомогою кнопки “Додай свій рецепт”.

  1. На першому місці в моєму списку салат “Веселка”. Він багатий, яскравий та гарний. Спробувала цей рецепт не так давно, але він дуже сподобався мені і всім, хто його кошував. Ігредієнти прості та доступні. Головне – все викласти на велику тарілку в послідовності, як на фото, щоб салат нагадував своєю кольоровою гаммою веселку. Рецепт салату “Веселка” дивіться тут.
  2. Одним з моїх улюблених салатів на святковий стіл є салат з язика. Він оригінальний та цікавий. Подається порційно у високих прозорих салатницях. Такий салат можна приготувати на Новий рік чи День Народження. Рецепт тут.
  3. Салат з фасолі – це також чудовий святковий салат. Надзвичайно смачний! Всі інгредієнти у ньому підібрані дуже вдало. А “секрет” цього смачного салату  в соусі з “Французькою” гірчицею в зернах. Рецепт салату з фасолі тут.
  4. Ще один новий салат, який я готую на День народження – це салат з ківі. До його складу входить копчена курка, яка мені дуже смакує в салатах. Цей салат готується шарами. На святковому столі виглядає ефектно та цікаво. Ось його рецепт.
  5. Хочу порекомендувати також салат з крекером, який дуже люблять мої діти. Це простий салат. Його приготування не займає багато часу, що інколи дуже важливо. Але, незважаючи на це, салат з крекером є смачним та поживним. Рецепт тут.

Зазвичай, на гостину мій список складається з  4-5 різних слатів. Старюсь, щоб серед них обов”язково був один рибний салат (або з морепродуктами), один овочевий салат, бажано без майонезу і один новий салат. Можуть бути такі гості, що не їдять м”яса (або просто не люблять м”ясні салати). Так само і з майонезом – деякі гості можуть надавати первагу салатам, заправленим соусом з олією. Стараюсь, щоб всім було смачно))) Всі мої рецепти салатів Ви можете побачити тут (список постійно оновлюється).

Готуємо з любов”ю!!! І насолоджуємось смачними салатиками!

5/5 (3 Reviews)