СВИНИНА ПО-Французький

Інгредієнти

  • шинка – 200 г
  • свинячий фарш – 1 кг
  • сир – 200 г
  • масло рослинне для смаження

для соусу:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гірчиця в зернах – 200 г

для соусу:

  • гірчиця звичайна – 1 ст . л.
  • майонез – 2 ст. л.
  • мед – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Свинячий фарш солимо і перчимо до смаку. Ділимо фарш на 4 частини, з кожної частини робимо коло діаметром 10-15 см. На край кола викладаємо шинку, нарізану соломкою, і тертий сир. Загортаємо все рулетиком, отримані шви добре закладаємо. Розігріваємо олію і обсмажуємо рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Потім доводимо в духовці до готовності при 180 & deg; C. Тим часом готуємо соус. Всі інгредієнти для соусу змішуємо, трохи солимо і протушіваем, постійно помішуючи. Готові рулетики розрізаємо навпіл навскоси, поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню і подаємо. Смачного!

0/5 (0 Reviews)