Інгредієнти
- шинка – 200 г
- свинячий фарш – 1 кг
- сир – 200 г
- масло рослинне для смаження
для соусу:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> гірчиця в зернах – 200 г
для соусу:
- гірчиця звичайна – 1 ст . л.
- майонез – 2 ст. л.
- мед – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Свинячий фарш солимо і перчимо до смаку. Ділимо фарш на 4 частини, з кожної частини робимо коло діаметром 10-15 см. На край кола викладаємо шинку, нарізану соломкою, і тертий сир. Загортаємо все рулетиком, отримані шви добре закладаємо. Розігріваємо олію і обсмажуємо рулетики з усіх боків до золотистої скоринки. Потім доводимо в духовці до готовності при 180 & deg; C. Тим часом готуємо соус. Всі інгредієнти для соусу змішуємо, трохи солимо і протушіваем, постійно помішуючи. Готові рулетики розрізаємо навпіл навскоси, поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню і подаємо. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!