СВИНІНА, МАРИНОВАНА В УСТРИЧНОМУ СОУСІ

Свинина, маринована в УСТРІЧНОМУ СОУСІ

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 цибуля-порей
  • 1 стебло селери
  • < li class="recipe__ingredient" 2 ст. л. паростків сої

  • олія рослинна
  • морква – 1 шт
  • перець солодкий – 1 шт
  • 1 гострий перець
  • 3 гілочки кінзи
  • 500 г філе свинини
  • часник – 2 зубчики
  • 0,5 ч. л. сухого імбиру
  • 350 г цвітної капусти
  • червона цибуля – 1 цибулина
  • < /ul>

    Свинина, маринована в УСТРІЧНОМУ СОУСІ

    ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

    Крок 1 Філе свинини вимити і нарізати тонкими смужками (0,4-0,5 см шириною). Скласти м'ясо в миску, додати “Устричний соус” та “Тайську лимонну суміш”. Ретельно перемішати та залишити маринуватися у теплому місці на 3 години. Поки маринується свинина, підготувати інші інгредієнти. Цвітну капусту вимити, розібрати на невеликі суцвіття. Моркву очистити, вимити та нарізати брусочками. Селера вимити і нарізати невеликими шматочками. У каструлі закип'ятити воду, опустити в неї капусту, моркву та селеру на 3 хв. Шумівкою перекласти овочі в миску з холодною водою. Коли вони охолонуть, воду злити, овочі викласти на паперові серветки. Крок 3 Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Лук-порей вимити та нарізати тонкими кільцями. Солодкий і гострий перці вимити, розрізати навпіл, видалити насіння та плодоніжки. Солодкий перець нарізати брусочками, гострий ще раз промити під проточною водою і подрібнити. Крок 4 Розігріти в сковороді олію. Додати замариновану свинину та обсмажувати, постійно помішуючи, 4 хв. Крок 5 Не знімаючи сковороду з вогню, додати капусту, моркву та селеру, перемішати та обсмажувати 2 хв. Додати цибулю і цибулю-порей, солодкий і гострий перці. Готувати ще 4 хв. Наприкінці додати паростки сої. Перемішати і зняти з вогню. Крок 6 Часник очистити і дрібно нашаткувати. Кинзу вимити, обсушити та нарізати. Заправити м'ясо “Рибним соусом”, додати часник, кінзу та імбир. Перемішати. Відразу ж подати до столу.

    Свинина, маринована в УСТРІЧНОМУ СОУСІ

    Господині на замітку

    Тайські кухарі традиційно використовують вок – глибоку сковороду із товстим дном. Наприклад, м'ясо спочатку довго маринують у різних соусах і спеціях, а потім дуже швидко обсмажують – буквально протягом кількох хвилин, додаючи заздалегідь підготовлені овочі та трави.

    0/5 (0 Reviews)