ОЛЯ ПІДРІДА

ОЛІЯ ПІДРІДУ

ОЛІЯ ПІДРІДА

ІНГРЕДІЄНТИ

  • по 150 г свинини, баранини та шпику з прожилками м'яса
  • 1-2 бульби картоплі
  • 50 г ковбаси “чорисо”
  • 0,5 кореня селери
  • перець чорний
  • 2–3 помідори
  • лист лавровий
  • 150 г сухого гороху
  • 250 г яловичини з кістками
  • li>

  • 1 часточка часнику
  • 350 г моркви
  • цибуля ріпчаста

ОЛІЯ ПІДРІДУ

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 М'ясо та шпик залити 2 л холодної води і поставити на вогонь. Крок 2 Через 30 хв. додати замочений з ночі горошок, покласти спеції. Крок 3 Через 30 хв. додати дрібно порізані моркву, картопля, селера, часник і очищену нарізану цибулю. Крок 4 Через 10 хв. вийняти лавровий лист, цибулю і додати нарізані помідори без шкірки та насіння. Варити разом до готовності, приблизно 20 хв. Крок 5 Потім вийняти м'ясо, відокремити від кісток. Ковбасу нарізати скибочками, додати до овочів і ще раз закипіти. Подати, посипавши зеленню чи тертим сиром.

ОЛІЯ ПІДРІДУ

0/5 (0 Reviews)