ІНГРЕДІЄНТИ
- по 150 г свинини, баранини та шпику з прожилками м'яса
- 1-2 бульби картоплі
- 50 г ковбаси “чорисо”
- 0,5 кореня селери
- перець чорний
- 2–3 помідори
- лист лавровий
- 150 г сухого гороху
- 250 г яловичини з кістками
- 1 часточка часнику
- 350 г моркви
- цибуля ріпчаста
li>
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 М'ясо та шпик залити 2 л холодної води і поставити на вогонь. Крок 2 Через 30 хв. додати замочений з ночі горошок, покласти спеції. Крок 3 Через 30 хв. додати дрібно порізані моркву, картопля, селера, часник і очищену нарізану цибулю. Крок 4 Через 10 хв. вийняти лавровий лист, цибулю і додати нарізані помідори без шкірки та насіння. Варити разом до готовності, приблизно 20 хв. Крок 5 Потім вийняти м'ясо, відокремити від кісток. Ковбасу нарізати скибочками, додати до овочів і ще раз закипіти. Подати, посипавши зеленню чи тертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!