Приголомшливі булочки, завжди печу в 2 рази більше, так як вдома їх завжди мало.
Випічка: пироги, булочки, ватрушки Сніданки x Інгредієнти
- борошно – 2 ст.
- масло вершкове – 100 г
- молоко – 100 мл
- цукор – 2 ст. л.
- розпушувач – 1 п.
- тертий сир – 1 ст.
- шинка – 50 г
- зелень (кріп, петрушка) – 1 пучок
- сіль – за смаком
- яйце – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Дрібно порізати шинку і обсмажити на сковороді. Крок 2
У борошно додати сіль, цукор, розпушувач і перемішати. Порізати охолоджене вершкове масло і вручну перемішати у велику крихту. Крок 3
Додати сир і шинку, перемішати. Крок 4
Додати дрібно нарізану зелень. Крок 5
Додати молоко і руками замісити тісто. Крок 6
Розкачати пласт товщиною 1-2 см і склянкою вирубувати булочки. Викласти на деко і змастити збитим яйцем. Поставити в розігріту до 180 ° C духовку на 20 хв. Корисна порада
Булочки будуть пишніше якщо з тестом працювати дуже швидко.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!