Цесарки ГЛАЗУРІ З ВІСКІ

цесарки ГЛАЗУРІ З ВІСКІ

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 3 великі цибулини
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 ст. л. квіткового або лугового меду
  • 150 мл бульйону з цесарки або курячого
  • 50 мл сухого білого вина
  • 60 мл віскі
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин» щіпка меленої кориці щіпка меленої гвоздики
  • 0,5 ч. л. меленого гострого червоного перцю сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Натріть цесарку зсередини і зовні сумішшю білого вина з 1 ст. л. оливкового масла і залиште, не закриваючи, в холодильнику на 2 години. Потім вийміть і потримайте при кімнатній температурі ще 1 годину. Крок 2 Очистіть цибулю і часник. Наріжте цибулину тонкими півкільцями, часник роздушіть і порубати. У сковороді розігрійте оливкове масло, покладіть цибулю з часником, обсмажуйте до м'якості, часто помішуючи, 5 хвилин. Крок 3 Влийте в сковороду бульйон, посоліть, доведіть до кипіння і перекладіть в невелику (трохи більше розміру цесарки) форму для запікання. Покладіть в форму цесарку. Крок 4 Для соусу-глазурі змішайте віскі, оцет, мед, сіль і все спеції. На мінімальному вогні доведіть майже до кипіння, але не кип'ятіть! За допомогою кулінарної кисті змастіть цесарку соусом і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин. Крок 5 Витягніть решітку з формою і знову змастіть цесарку соусом. Запікайте до готовності ще 20-30 хвилин, періодично змащуючи соусом. Подавайте з цибульним «гарніром», приготувати на дні форми. Господині на замітку

Ви можете використовувати будь-який сорт віскі за своїм смаком & ndash; від дорогих односолодових до демократичного бурбона.

0/5 (0 Reviews)