Цесарки на грилі В креольської СТИЛІ

цесарки на грилі В креольської СТИЛІ

Інгредієнти

  • 2 цесарки
  • 120 мл оливкової олії
  • 1 ст. л. червоного винного оцту
  • 1 ч. л. сухого орегано
  • 1 ч. л. імбирного порошку
  • 1 ч. л. часникового порошку
  • 0,5 ч. л. меленої солодкої паприки
  • 1 ч. Л. свежемолотого чорного перцю
  • 0,5-1 ч. л. меленого гострого червоного перцю
  • морська сіль середнього помелу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для креольського маринаду змішайте оливкова олія з оцтом і всіма спеціями, додайте сіль – не менш 1 ч. Л. і не більше 1 ст. л. Розкладіть отриману суміш в 2 великих зіп-лок пакета (щільний пакет з герметичною застібкою-блискавкою). Крок 2 Обробити цесарок: відріжте стегенця, крила з невеликим шматком грудки, по 2 шматки грудки на кістки. Спинки краще використовувати в іншому рецепті для бульйону. Тонким гострим ножем надріжте все суглоби, щоб вони потім краще присмажився. Крок 3 Порівну розкладіть шматки цесарки в пакети з маринадом, застебніть, пам'ятайте в руках, щоб всі шматки рівномірно вкрилися пряною сумішшю. Покладіть в холодильник на 10-12 годин. Перед приготуванням вийміть за годину, щоб м'ясо стало тепле до кімнатної температури. Крок 4 Тим часом розпаліть вугілля в мангалі або барбекю – вони повинні добре прогоріти і затягнутих «сивим» попелом. Прожарити і змастіть рослинною олією або шматочком сала грати. Крок 5 Смажте шматки цесарки на решітці над вугіллям до готовності, весь час перевертаючи і змащуючи маринадом, приблизно 25 хвилин. До речі

В оригіналі це досить гостре блюдо, але ви регулюйте гостроту на власний смак, зменшуючи або додаючи червоного перцю.

0/5 (0 Reviews)