Цесарки з ялівцем І Порі

цесарки з ялівцем І Порі

Інгредієнти

  • 4 великих філе грудки цесарки
  • 200 г копченого сала одним шматком
  • 1 середній стебло цибулі-порею, біла частина і 1-2 см зеленої
  • 2-3 горошини запашного перцю
  • 2-3 ягоди ялівцю
  • 0,5 ч. л. меленої солодкої паприки
  • велика морська сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть горошини перцю і ягоди ялівцю в ступку, додайте дрібку солі і паприку, потовчіть все разом досить дрібно. Крок 2 Наріжте сало прямокутними скибочками розміром приблизно 6 12 см і товщиною 2-3 мм. Розкладіть на дошці в один шар і рівномірно посипте сумішшю з ступки. Крок 3 У стебла цибулі-порею відріжте підставу, сам стебло разрежьтевздовж тільки до серцевини, щоб вийшли прямокутні листи. Чи не розбираючи на листи, покладіть в каструльку з слабо киплячою водою на 2 хвилини, потім вийміть і остудіть. Крок 4 Кожне філе грудки цесарки розріжте на 4 приблизно однакових шматка. Оберніть кожен шматок скибочкою сала, потім листом порею (виберіть найбільш підходящі за розміром). Закріпіть шпажкою або кулінарним шпагатом. Крок 5 Покладіть готові рулетики на застелений фольгою деко в один шар. Запікайте в розігрітій до 160 ° С духовці 15-20 хвилин до золотистої скоринки, 1-2 рази перевернувши. Грудка цесарки повинна стати м'якою, але не пересушеною. Подавайте негайно. До речі

Замість сала для рулетиків цілком можете використовувати бекон, обернувши його навколо м'яса подвійним шаром.

0/5 (0 Reviews)