ФАРШИРОВАНИЙ ЛУК М'ЯСОМ

Найсмачніший фарширований лук робиться з домашнім, рубаним ножем фаршем. Заодно і жирність можна регулювати & ndash; якщо у вас зовсім пісний шматок м'яса, додайте трохи свинячого сала, солоного або підкопченого & ndash; так буде ще смачніше. & nbsp; Звичайно це їжа для тих, хто любить цибулю. Тут від його аромату і смаку нікуди не дітися. А чи треба? Адже лук виходить м'яким і ніжним, але абсолютно не схожим ні на смажений, ні на варений. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 6 великих цибулин (див.« До речі »)
  • рослинне масло для змазування

для фаршу:

  • 300 г НЕ дуже жирного яловичого фаршу
  • кілька гілочок базиліка
  • кілька гілочок чебрецю
  • кілька гілочок петрушки
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть цибулю, гострим ножем зріжте верхівки і виріжте (або вийміть, якщо цибулини не дуже щільні) серцевину. У вас повинні залишитися стінки завтовшки приблизно 1,5 см. Крок 2 Для начинки дрібно наріжте зелень, змішайте з фаршем і розм'якшеним вершковим маслом, посоліть, поперчіть. Крок 3 Наповніть цибулини фаршем, загорніть їх у змащену маслом фольгу і запікайте на решітці барбекю приблизно 30 хв., Поки цибулини не стануть м'якими, а фарш повністю не пропечеться. Крок 4 Якщо ви готуєте цибулю в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «конвекція + гриль» до 200 ° С. Запікайте цибулю на решітці приблизно 40 хв. До речі

Ви можете нафарширувати таким чином будь-який лук на свій смак. Якщо любите гострий жовтий цибулю, беріть його. Подобається трохи менш різкий і більш вишуканий білий & ndash; на здоров'я! Ще є варіант & nbsp; з солодким червоним цибулею, який можна фарширувати НЕ яловичим фаршем, а баранячим, трохи більше жирним і неймовірно ароматним. Найсмачніше з таким фаршем виходять солодкі кримські цибулини.

0/5 (0 Reviews)