Найсмачніший фарширований лук робиться з домашнім, рубаним ножем фаршем. Заодно і жирність можна регулювати & ndash; якщо у вас зовсім пісний шматок м'яса, додайте трохи свинячого сала, солоного або підкопченого & ndash; так буде ще смачніше. & nbsp; Звичайно це їжа для тих, хто любить цибулю. Тут від його аромату і смаку нікуди не дітися. А чи треба? Адже лук виходить м'яким і ніжним, але абсолютно не схожим ні на смажений, ні на варений. & Nbsp;
Інгредієнти
- 6 великих цибулин (див.« До речі »)
- рослинне масло для змазування
для фаршу:
- 300 г НЕ дуже жирного яловичого фаршу
- кілька гілочок базиліка
- кілька гілочок чебрецю
- кілька гілочок петрушки
- 50 г вершкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть цибулю, гострим ножем зріжте верхівки і виріжте (або вийміть, якщо цибулини не дуже щільні) серцевину. У вас повинні залишитися стінки завтовшки приблизно 1,5 см. Крок 2 Для начинки дрібно наріжте зелень, змішайте з фаршем і розм'якшеним вершковим маслом, посоліть, поперчіть. Крок 3 Наповніть цибулини фаршем, загорніть їх у змащену маслом фольгу і запікайте на решітці барбекю приблизно 30 хв., Поки цибулини не стануть м'якими, а фарш повністю не пропечеться. Крок 4 Якщо ви готуєте цибулю в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «конвекція + гриль» до 200 ° С. Запікайте цибулю на решітці приблизно 40 хв. До речі
Ви можете нафарширувати таким чином будь-який лук на свій смак. Якщо любите гострий жовтий цибулю, беріть його. Подобається трохи менш різкий і більш вишуканий білий & ndash; на здоров'я! Ще є варіант & nbsp; з солодким червоним цибулею, який можна фарширувати НЕ яловичим фаршем, а баранячим, трохи більше жирним і неймовірно ароматним. Найсмачніше з таким фаршем виходять солодкі кримські цибулини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!