ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Гороховий суп зі свининою, з'їдений на обід, гарантує вам відчуття ситості надовго, тому ви спокійно обійдетеся без зайвих перекусів аж до самої вечері. Погодьтеся, це вагомий аргумент на користь того, щоб змиритися з досить тривалим приготуванням такого першого страви! Тим більше що вашої активної участі в процесі не так вже й багато: більшу частину часу можна займатися будь-якими іншими справами. & Laquo; Родзинкою & raquo; цього блюда є ловлення в глиняних горщиках, завдяки якому гороховий суп зі свининою стане особливо смачним, ароматним і насиченим. Спробуйте!
& nbsp;

Інгредієнти

  • 500 г свинини
  • 500 г зеленого або жовтого сухого гороху
  • 125 г копченого бекону
  • 125 г копченої грудинки
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • морква – 1 шт
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • часник – 1 зубчик
  • орегано сушений
  • сіль
  • 6 шматочків білого хліба без кірки
  • стандартний набір овочів і спецій для бульйону

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Зварити бульйон з свинини і 1,5-2 л води для супу. М'ясо вийняти, зняти з кістки і нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, накрити і відставити. Бульйон процідити. Крок 2

ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Горох промити і замочити на 30 хв. Цибулю і моркву очистити і дрібно нарізати. Бекон і грудинку нарізати невеликими шматочками, хліб – кубиками. У каструлі розігріти масло, обсмажити бекон, 1 хв. Додати цибулю і моркву, готувати 4 хв. Влити в каструлю проціджений бульйон. Крок 3

ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Горох відкинути на друшляк, ще раз промити і додати в бульйон. На сильному вогні довести суп до кипіння, зняти піну. Зменшити вогонь, посолити, накрити кришкою і готувати 30 хв. Крок 4

Часник очистити і подрібнити. Додати в суп шматочки свинини, часник і сушене орегано. Перемішати і швидко, на сильному вогні довести до кипіння. Варити 2 хвилини і зняти з вогню. Крок 5

ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Розлити приготований суп по глиняним горщикам. Помістити на деко і отруїти в духовку. Нагріти її до 200 ° C. Готвоіть гороховий суп зі свининою 15 хвилин. Крок 6

ГОРОХОВИЙ СУП СО СВИНИНОЮ

Розігріти суху сковороду. Обсмажити на ній грудинку до хрусткої скоринки. Викласти на тарілку. Додати в сковороду хлібні кубики і обсмажити до золотистого кольору. Утворені сухарики подати до супу. Корисна порада

Гороховий суп зі свининою можна подати на стіл з часниковими тостами. Просто пропустіть пару зубчиків через прес, розподіліть масу по скибочкам хліба, збризніть оливковим маслом і відправте в гарячу & nbsp; духовку & nbsp; на & nbsp; 10 & ndash; 15 хвилин.

До речі

Бульйон для горохового супу зі свининою слід обов'язково проціджувати через дрібне сито або складену вдвічі марлю & mdash; щоб в страва не потрапили осколки кісточок, які здатні зіпсувати все враження від дегустації.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)