ТОМАТНИЙ СУПЧИК з фрикадельками і булгур в кавказькому СТИЛІ

Томатний суп – це суп, приготований з помідорів в якості одного з основних інгредієнтів. Його можна подавати гарячим або холодним. Можна приготувати різними способами. Він може бути гладкою консистенції, а також існують рецепти, що включають шматочки помідора, курку, вермішель, шматочки інших овочів і фрикадельки (в моєму випадку). Так як в зимовий час не знайти хороших свіжих помідорів, я їх замінив на якісні томати в томатному соусі. І, смак супу від цього нітрохи не постраждав. Хочете переконатися в цьому, спробуйте приготувати за моїм рецептом.

 ТОМАТНИЙ СУПЧИК з фрикадельками і булгур в кавказькому СТИЛІ

ТОМАТНИЙ СУПЧИК з фрикадельками І булгуром у кавказькій СТИЛІ

Інгредієнти

  • томати в томатному соусі 350 г
  • томатна паста 1 ст.л.
  • фарш яловичий 400 г
  • бульйон яловичий 2300 мл
  • картопля 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • перець болгарський 1 шт.
  • масло пряжене 1,5 ст.л.
  • часник 2 шт.
  • рис 30 г
  • булгур 30 г
  • чебрець 1 ст.л.
  • чилі пластівці 1/2 ст.л.
  • паприка пластівці 1 ст.л.
  • перець чорний за смаком
  • зелень кропу, петрушки 30 г
  • лавровий лист 3 шт.
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Нарізаємо невеликий ріпчасту цибулю дрібно і відправляємо в фарш, солимо, перчимо, додаємо рис і булгур, половину спецій. Ретельно перемішуємо фарш і формуємо фрикадельки розміром з волоський горіх. Крок 2 Обвалюємо в борошні і відправляємо в холод на одну годину. Крок 3 Нарізаємо дрібними кубиками болгарський перець, також солимо, додаємо решту спецій і дрібно нашатковану часник. Перемішуємо і прибираємо в сторону. Крок 4 Обсмажуємо на топленому вершковому або рослинному маслі цибулю півкільцями, дрібно посічену моркву, перець зі спеціями, томатну пасту і томати разом з соусом. Крок 5 У м'ясний бульйон (можна використовувати звичайну воду, так як фрикадельки в процесі варіння віддадуть свій м'ясний смак) відправляємо зажарку і фрикадельки. Хвилин через 15 додаємо картоплю дрібним кубиками і варимо до готовності. В кінці приготування опускаємо пару-трійку лаврового листа. Крок 6 Зелень можна додати як в каструлю, так і в тарілки з супом. Дуже смачний томатний суп готовий. Смачного!!!

0/5 (0 Reviews)