Інгредієнти:
ковбаса “Салямі” | 150 г |
картопля | 3 шт. |
перець болгарський | 1 шт. |
яйця | 3 шт. |
морква | 2 шт. |
кукурудза | 1 б.(340 г) |
майонез | 250 г |
Для прикрашання | |
зелена цибуля | 100 г |
оливки | 8-10 шт. |
Наближається Пасха, тому пропоную приготувати смачний салат на святковий стіл. У ньому добре відчувається смак копченої ковбаси, яєць та кукурудзи. А болгарський перець надає соковитості цьому великодньому салату та доповнює інші інгредієнти. По даному рецепту виходить досить велика порція смачного салату. Також хочу показати, як просто і легко можна прикрасити цей салат на Пасху. Виходить дуже гарно, яскраво та справді нагадує Великодню Писанку. )) На святковому столі виглядає чудово, яскраво та багато!
Як приготувати
Довжина моєї тарілки – 30 см.
1- ший шар :порізана ковбаса . Рекомендую для цього салату брати саме ковбасу “Салямі”. Кожен шар салату змащуємо майонезом. 2- ий шар : відварена картопля в лушпинні, потерта на грубій терці. 3-ій шар: болгарський перець, порізаний “кубиками”, трішки посолити. Залишаємо смужку перцю для прикрашання. 4-ий шар: відварені яйця, потерті на грубій терці, 5-ий шар: відварена морква, потерта на грубій терці. Залишаємо половинку моркви для прикрашання салату. Після цього шару розмащуємо майонез ложкою, щоб вирівняти поверхню салату. Викладаємо кукурудзу, покриваючи нею всю поверхню . Якщо Ви не плянуєте прикрашати салат у вигляді писанки, тоді просто посипаєте зверху подріненою зеленою цибулькою.
Прикрашаємо салат. По центру робимо смужку з майонезу. На цю смужку викладаємо подрібнену цибулю. Викладаємо тоненькі смужки перцю, формуючи візерунок
Вирізаємо квіточки з відвареної моркви та викладаємо на цмбулю. Потім рядочком викласти оливки, порізані “кільцями”. Салат можна приготувати за 1 добу до свята, та зберігати у холодильнику.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!