КІЛЬЦЕВА ПІЦА з шинкою та моцарелою

КІЛЬЦЕВА ПІЦА з шинкою та моцарелою

Сніданки x Інгредієнти

Для начинки:

  • шинка варена 200 г
  • помідори 2 шт.
  • моцарелла 200 г
  • пармезан тертий 2 ст. л.

Для соусу:

  • томати протерті 200 мл
  • часник 1 шт.
  • олія оливкова 1 ст. л.
  • базилік гілочки 2 шт.
  • сіль
  • чорний перець змолотий
  • олія оливкова для змащення верху 1 ст. л.
  • орегано сушений 0,5 ч. л.

Для тіста:

  • молоко 200 мл
  • борошно 330 г
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • сіль 0,5 ч. л.
  • цукор 2 ч. л.
  • дріжджі сухі 7 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 У теплому молоці розчинити цукор і дріжджі і дати постояти 10 хвилин. Крок 2 Якщо робите в хлібопічці: просіяти борошно, вилити молоко з дріжджами, масло, сіль і поставити на режим «Піца» (два 10-хвилинних замісу, що перемежовуються з двома по 10 хв. Підйомами) Крок 3 Якщо вручну: сіль просіяти з борошном , додати рідку суміш, в кінці влити олію. Місити 5 хв. до отримання гладкого тіста. Змастити маслом ємність для підйому, тісто скачати кулею і покласти на півгодини в ємності в тепле місце. Накрити ємність плівкою. Крок 4 Поки тісто підніметься, приготуйте соус. Очистіть і дрібно наріжте часник, порубати листя базиліка. Розігрійте сотейник з оливковою олією і обсмажте часник, 1 хв. Додайте протерті помідори, базилік, сіль і цукор. Варіть на слабкому вогні близько 20 хв., Поки соус трохи не загусне. В кінці приправити перцем. Крок 5

КІЛЬЦЕВА ПІЦА з шинкою та моцарелою

тісто, що підійшло викладіть на посипану борошном робочу поверхню. Розкачайте в коло діаметром 30 см. Перенесіть на деко або в форму. У центр покладіть блюдце і злегка втисніть його в тісто, щоб на тесті залишився відбиток кола. Розділіть це коло на 8 секторів і розріжте. Крок 6

КІЛЬЦЕВА ПІЦА з шинкою І моцарелла

тісто (кільце) змастіть соусом, злегка відступаючи від країв. Наріжте шинку, помідори і моцарелу невеликими шматочками і викладіть на соус. Посипте пармезаном. Крок 7

КІЛЬЦЕВА ПІЦА з шинкою І моцарелла

Загорніть трикутники з тіста на начинку і защипніть. Змастіть тісто оливковою олією і посипте орегано. Залиште на 10 хв. Розігрійте духовку до 220 ˚ С. Випікайте 15 хв.

0/5 (0 Reviews)