Варіант французького пирога & quot; киш & quot; з шинкою, смаженою куркою і грибами.
Інгредієнти
- печериці конс. – 1 банка
- яйце – 1 шт.
- масло вершкове – 150 г
- борошно – 250 г
- вершки 10% – 7 ст. л.
- філе куряче – 350 г
- сир твердий – 150 г
- шинка – 150 г
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У мисці змішати просіяне борошно, дрібку солі, порубати вершкове масло, розтерти. Додати яйце і скачати тісто в кулю. Розкачати тісто за розміром, трохи більшого діаметра форми. Перенести тісто у форму і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Крок 2
Куряче філе посолити, поперчити і посмажити на сковороді-гриль (або звичайної сковороді) до готовності. Нарізати кубиками. Шинку нарізати соломкою, сир натерти. З'єднати курку, шинку, гриби, трохи вершків. Начинку викласти в форму. Крок 3
Посипати тертим сиром, залити вершками, що залишилися. Випікати 45 хв. при 180 градусах. Крок 4
Смачного! Корисна порада
Гриби можна використовувати свіжі, попередньо їх приготував.
Господині на заміткуЯкщо тісто вийшло занадто розсипчастим, можна додати трохи води.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!