Інгредієнти
- сіль
- перець чорний мелений
- шинка – 150 г
- курка (філе) – 4 шт.
- лимон (сік) – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сир емменталь – 150 г
Для панірування
- каррі – 1 ч. л.
- сухарі панірувальні – 1/2 склянки
- часник – 1 зубчик
- сир Пармезан (натертий) – 1 ст. л.
- масло вершкове розтоплене – 1,5 ст. л.
Для соусу
- вершки жирністю 22% – 1/2 л
- часник – 6 зубчиків
- масло рослинне – 1 ч. л.
- кріп – 1/2 пучка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кожне філе розрізати уздовж на дві частини. Застелити харчовою плівкою і злегка відбити до товщини 1 см. Полити лимонним соком, накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Крок 2
Сир нарізати невеликими прямокутниками, шинку – тонкими скибочками. Куряче філе посолити і поперчити. Покласти на кожне по скибочці шинки і сиру, згорнути в рулет, скріпити шпажкою або зубочисткою. Крок 3
Для панірування часник очистити і роздавити. Змішати в мисці часник з розтопленим вершковим маслом. В іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, пармезан і каррі. Крок 4
Обмакнуть кожну котлету в підготовлене вершкове масло, потім обваляти в сухарях і викласти на змащене маслом деко швом вниз. Випікати в розігрітій до 190 ° С духовці 25-30 хвилин. Крок 5
Приготувати соус. Часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в каструльці з розігрітим маслом, 3-4 хвилини. Додати вершки, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 8-10 хвилин, весь час помішуючи, поки соус не загусне. Крок 6
Кріп промити, дрібно нарізати. Зняти соус з вогню, процідити через дрібне сито. Додати кріп, перемішати. Подати до котлет.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!