КОРДОН БЛЮ з вершковим-часниковим соусом

Інгредієнти

  • сіль
  • перець чорний мелений
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сир емменталь – 150 г

  • шинка – 150 г
  • курка (філе) – 4 шт.
  • лимон (сік) – 1 шт.

Для панірування

  • каррі – 1 ч. л.
  • сухарі панірувальні – 1/2 склянки
  • часник – 1 зубчик
  • сир Пармезан (натертий) – 1 ст. л.
  • масло вершкове розтоплене – 1,5 ст. л.

Для соусу

  • вершки жирністю 22% – 1/2 л
  • часник – 6 зубчиків
  • масло рослинне – 1 ч. л.
  • кріп – 1/2 пучка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Кожне філе розрізати уздовж на дві частини. Застелити харчовою плівкою і злегка відбити до товщини 1 см. Полити лимонним соком, накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Крок 2

КОРДОН БЛЮ СО СЛІВОЧНО- часниковим соусом

Сир нарізати невеликими прямокутниками, шинку – тонкими скибочками. Куряче філе посолити і поперчити. Покласти на кожне по скибочці шинки і сиру, згорнути в рулет, скріпити шпажкою або зубочисткою. Крок 3

КОРДОН БЛЮ СО СЛІВОЧНО- часниковим соусом

Для панірування часник очистити і роздавити. Змішати в мисці часник з розтопленим вершковим маслом. В іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, пармезан і каррі. Крок 4

Обмакнуть кожну котлету в підготовлене вершкове масло, потім обваляти в сухарях і викласти на змащене маслом деко швом вниз. Випікати в розігрітій до 190 ° С духовці 25-30 хвилин. Крок 5

КОРДОН БЛЮ СО СЛІВОЧНО- часниковим соусом

Приготувати соус. Часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в каструльці з розігрітим маслом, 3-4 хвилини. Додати вершки, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 8-10 хвилин, весь час помішуючи, поки соус не загусне. Крок 6

КОРДОН БЛЮ СО СЛІВОЧНО- часниковим соусом

Кріп промити, дрібно нарізати. Зняти соус з вогню, процідити через дрібне сито. Додати кріп, перемішати. Подати до котлет.

0/5 (0 Reviews)