КОТЛЕТА З цесарки З пюре з ПАСТЕРНАКА та глазуровані овочами

КОТЛЕТА з цесарки з пюре з ПАСТЕРНАКА та глазуровані овочами

Інгредієнти

  • 4 філе грудки цесарки на шкірі з крильцем
  • 8 зубчиків часнику
  • 80 г меду
  • 50 г зеленого горошку (свіжого або замороженого)
  • жменю крес-салату
  • оливкова олія « екстра вірджин »
  • 2 гілочки чебрецю
  • 2 лаврові листки
  • 1 ст. л. запашного перцю горошком
  • 4 зірочки бадьяна
  • сіль, мелений чорний перець

Для глазурованих овочів

  • по 200 г .. моркви і пастернаку
  • 80 г вершкового масла
  • 100 г цукру

Для пюре

  • 600 г пастернаку
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 мл …. жирних вершків

  • 100 г вершкового масла
  • сіль, мелений білий перець

Для соусу

  • 100 мл густого випареного м'ясного бульйону (демігляс)
  • 200 мл портвейну
  • 10 г меду

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Крильце цесарки підробити і зачистите, оголивши кістку. Оберніть кістка фольгою. Крок 2 Змастіть цесарку медом. Крок 3 На деко налийте оливкова олія, зверху покладіть чебрець, очищений і роздавлений часник, духмяний горошок, лавровий лист, бадьян. Крок 4 Підготовлену цесарку посоліть і покладіть на деко з спеція- ми і травами. Запікайте в розігрітій до 110 ° С духовці 40-50 хвилин. Крок 5 Для пюре пастернак очистіть, крупно наріжте і відваріть в підсоленій воді до м'якості. Крок 6 Потім воду злийте, пастернак підсушіть і подрібніть блендером з вершками, додайте вершкове масло, сіль, перець і перемішайте. Крок 7 Для глазурованих овочів морква і пастернак очистіть і наріжте невеликими кубиками. Додайте 200 мл води, цукор і масло. Поставте на середній вогонь. Крок 8 Як тільки вода википить і цукор почне карамелізуватися, зніміть з вогню. Крок 9 Горошок залийте окропом на 5 хвилин, відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 10 Для соусу в маленькому сотейнику майже повністю випарьте портвейн, додайте мед і демігляс, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Крок 11 В тарілку викладіть пюре, по краю влийте соус, зверху покладіть цесарку, глазуровані овочі, горошок і прикрасьте крес-салатом.

0/5 (0 Reviews)