Макарони по-флотськи з яловичиною

макарони по-флотськи з яловичиною

Інгредієнти

  • 700-800 г яловичої грудинки з жирком на кістки
  • 400 г справжніх макаронів – товстих, довгих, з дірочкою
  • 2 середні цибулини і 2 маленькі цибулини
  • 1 корінь петрушки
  • 1 невелика морквина
  • 3 черешки селери
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 маленький лавровий лист
  • 1 ч. л. перцю горошком
  • по 1 невеликому пучку стебел петрушки і кропу
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Очистіть моркву і корінь петрушки, розріжте навпіл. Дві маленькі цибулини розріжте навпіл, не очищаючи. Колесо до воза овочі на сухій сковорідці до коричневих підпалин, покладіть у велику каструлю, залийте 2,5 л холодної води, посоліть і доведіть до кипіння. Крок 2

макарони по-флотськи з яловичиною

Додайте крупно нарізані черещкі селери, стебла петрушки і кропу, лавровий лист і перець горошком. Варіть на невеликому вогні приблизно 1,5 год. Бульйон процідіть. Крок 3

макарони по-флотськи з яловичиною

Очистіть 2 середні цибулини і наріжте дуже дрібно. У великій сковороді з товстим дном розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, посоліть і поперчіть, обсмажуйте на невеликому вогні, не даючи змінити кольори, 10 хв. Крок 4

макарони по-флотськи з яловичиною

Поки цибуля обсмажується, поставте варитися макарони – у великій кількості підсоленої киплячої води, згідно з інструкцією на упаковці, але недоварівая 1 хв. Відкиньте макарони на друшляк. Крок 5

макарони по-флотськи з яловичиною

Додайте в сковороду фарш і приблизно ¾ склянки бульйону, щоб вийшов соус. Покладіть в соус макарони, готуйте 1 хв., Подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)