Інгредієнти
- 700-800 г яловичої грудинки з жирком на кістки
- 400 г справжніх макаронів – товстих, довгих, з дірочкою
- 2 середні цибулини і 2 маленькі цибулини
- 1 корінь петрушки
- 1 невелика морквина
- 3 черешки селери
- 2 ст. л. вершкового масла
- 1 маленький лавровий лист
- 1 ч. л. перцю горошком
- по 1 невеликому пучку стебел петрушки і кропу
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть моркву і корінь петрушки, розріжте навпіл. Дві маленькі цибулини розріжте навпіл, не очищаючи. Колесо до воза овочі на сухій сковорідці до коричневих підпалин, покладіть у велику каструлю, залийте 2,5 л холодної води, посоліть і доведіть до кипіння. Крок 2
Додайте крупно нарізані черещкі селери, стебла петрушки і кропу, лавровий лист і перець горошком. Варіть на невеликому вогні приблизно 1,5 год. Бульйон процідіть. Крок 3
Очистіть 2 середні цибулини і наріжте дуже дрібно. У великій сковороді з товстим дном розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, посоліть і поперчіть, обсмажуйте на невеликому вогні, не даючи змінити кольори, 10 хв. Крок 4
Поки цибуля обсмажується, поставте варитися макарони – у великій кількості підсоленої киплячої води, згідно з інструкцією на упаковці, але недоварівая 1 хв. Відкиньте макарони на друшляк. Крок 5
Додайте в сковороду фарш і приблизно ¾ склянки бульйону, щоб вийшов соус. Покладіть в соус макарони, готуйте 1 хв., Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!