МІНІ-киши З цесарки НА листкового тіста

МІНІ-киши З цесарки НА листкового тіста

Інгредієнти

  • цесарка
  • 500 г готового дріжджового листкового тесту
  • 1 великий стебло цибулі-порею, тільки біла частина
  • 50 г копченої грудинки
  • 50 г сиру емменталер або швейцарського
  • 50 г пармезану
  • 2 яйця
  • 200 мл вершків жирністю 20-22%
  • 2 ст. л. вершкового масла оливкова олія «екстра вірджин» щіпка свеженатертого мускатного горіха сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте птицю і обсмажуйте, часто перевертаючи, 20 хвилин в добре розігрітій оливковій олії на середовищ-ньому вогні. Відокремте м'ясо від кісток і наріжте кусочкамі.Разогрейте духовку до 220 ° С, причому деко повинен перебувати в духовці Крок 2 Порей промийте від піску, наріжте тонкими кільцями і обсмажуйте 5 хвилин в 1 ст. л. оливкового масла з додаванням вершкового до м'якості. Посоліть і поперчіть. Грудинку (цілим шматком) обсмажте на сухій сковороді з усіх боків до рум'яної скоринки, після чого дайте трохи охолонути і наріжте середніми кубиками. Крок 3 Натріть на крупній тертці емменталер, а пармезан – на дрібній. М'ясо цесарки, обсмажену цибулю-порей, грудинку і емменталер добре перемішайте. Крок 4 Візьміть 6-8 невеликих форм для запікання. Листкове тісто розділіть на 6-8 частин і розкачайте так, щоб 1 шматком тесту можна було застелити дно і боки форми – нехай краю тесту зовсім трошки звисають. Рівномірно розподіліть по формам м'ясну начинку. Крок 5 Злегка збийте яйця з вершками, всипте половину пармезану, посоліть, поперчіть, додайте мускатний горіх, перемішайте і залийте суміш у форми. Рівне обріжте краю тесту. Крок 6 Поставте форми в духовку на гарячий деко, відразу зменшіть температуру до 180 ° С і випікайте 15 хвилин. Посипте поверхню кожного Кіша залишилися пармезаном і поверніть в духовку ще приблизно на 10 хвилин – до утворення рум'яної скоринки. Перед подачею дайте кішам постояти 7-10 хвилин. Господині на замітку

Замість твердого пармезану для посипання ви можете взяти м'який хибний сир: моцарелу, фету, бринзу або имеретинский сир
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)