МЛИНЦІ з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • сир “Чеддер” – 100 г
  • шинка – 300 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> вершки жирністю 20% – 100-200 мл

  • млинці
  • масло оливкове – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

У невеликій сковороді злегка обсмажити в маслі шинку. Коли вона підрум'яниться додати вершки, натертий сир. Плиту відразу вимкнути. Дочекатися поки сир розтане. Сирну суміш або загорнути в млинець, або скласти млинець у вигляді “конверта”. Помістити в контейнер для запікання. Зверху залити невеликою кількістю вершків, покласти натертий сир, зелень і поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку на 10 хвилин. Господині на замітку

Млинці приготувати заздалегідь за своїм рецептом.

0/5 (0 Reviews)