Інгредієнти
- сир з блакитною пліснявою – 300 г
- яйце – 1 шт.
- ананаси консервовані – 150 г
- вершки жирністю 22% – 100 мл
- часник – 2 зубчики
- готове листкове бездріжджове тісто – 750 г
- горіхи волоські – 80 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Тісто розморозити при кімнатній температурі, 15 хв., розкачати на присипаної борошном поверхні в тонкий пласт. Підрівняти краю і розрізати на 4 однакових квадрата. Крок 2
розігріти духовку до 180 & deg; C. На кожному квадраті зробити проколи вилкою, поверхню змастити злегка збитим яйцем. По черзі викладати коржі на змащене маслом деко і запікати 15 хв. до золотистого кольору. Зняти 3 коржа з дека на кухонну решітку і дати охолонути. Що залишився корж допекти в духовці до сухості. Крок 3
приготувати начинку. Часник очистити і роздавити. Збити сир з вершками і часником в однорідну масу. Шинку і ананас нарізати невеликими кубиками. Горіхи порубати у велику крихту. Сирну масу акуратно перемішати з шинкою, горіхами і ананасом. Крок 4
Скласти коржі один на одного, промащуючи кожен начинкою. Густо нанести сирну масу на торт зверху і з боків. Крок 5
Сухий корж викласти на робочу пверхность і розтовкти в крихту. Крок 6
Посипати торт крихтами з усіх боків і прибрати в холодильник на 1 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!