НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

Інгредієнти

  • сир з блакитною пліснявою – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • ананаси консервовані – 150 г
  • вершки жирністю 22% – 100 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шинка – 200 г

  • часник – 2 зубчики
  • готове листкове бездріжджове тісто – 750 г
  • горіхи волоські – 80 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

Тісто розморозити при кімнатній температурі, 15 хв., розкачати на присипаної борошном поверхні в тонкий пласт. Підрівняти краю і розрізати на 4 однакових квадрата. Крок 2

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

розігріти духовку до 180 & deg; C. На кожному квадраті зробити проколи вилкою, поверхню змастити злегка збитим яйцем. По черзі викладати коржі на змащене маслом деко і запікати 15 хв. до золотистого кольору. Зняти 3 коржа з ​​дека на кухонну решітку і дати охолонути. Що залишився корж допекти в духовці до сухості. Крок 3

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

приготувати начинку. Часник очистити і роздавити. Збити сир з вершками і часником в однорідну масу. Шинку і ананас нарізати невеликими кубиками. Горіхи порубати у велику крихту. Сирну масу акуратно перемішати з шинкою, горіхами і ананасом. Крок 4

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

Скласти коржі один на одного, промащуючи кожен начинкою. Густо нанести сирну масу на торт зверху і з боків. Крок 5

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

Сухий корж викласти на робочу пверхность і розтовкти в крихту. Крок 6

НАПОЛЕОН з шинкою І АНАНАСОМ

Посипати торт крихтами з усіх боків і прибрати в холодильник на 1 ч.

0/5 (0 Reviews)