пастуший пиріг

Цим рецептом з нами поділилася дуже культурна дівчина & ndash; завліт Московського драматичного театру ім. А. С. Пушкіна Ольга Андрєйкін Дмитро Володимирович. У вільний від мистецтва час Ольга готує, причому дуже смачно.

пастуший пиріг

Інгредієнти

  • або морква – 1-2 шт.
  • за вибором: свіжий або морожений зелений горошок
  • ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • молоко
  • свинячий фарш – 300 г
  • зелень
  • 1 баклажан або половинка великого кабачка
  • масло вершкове – 30 г
  • середні картоплини – 7 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • будь-який твердий сир – 50 г
  • солодкий перець – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • сіль, спеції – за смаком
  • яйце – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть картоплю. Я варю картоплю в мундирі і чищу поки він гарячий, періодично обливаю холодною водою з-під крана, щоб не обпекти. Кажуть, все корисне знаходиться в картоплі близько до шкірці. Поки вариться картопля, підготуйте овочі. Розігрійте духовку до 180 & deg; C. Ріжемо дрібно-дрібно все овочі, можна в блендері подрібнити, крім горошку, зрозуміло. До речі, вибирайте – горошок або морква, кабачки або баклажани. Помідори очищаємо від шкірки (опустивши в окріп, а потім обливши холодною водою) і теж подрібнюємо. Змішуємо фарш і овочі, солимо, додаємо трошки спецій і обсмажуємо хвилин 5 з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Готовий, почищений будь-яким способом картопля розім'яти товкачем. Якщо не солили, посоліть. Додати яйце, гаряче молоко, вершкове масло і гарненько потовкти все. Пюре не повинно бути занадто щільним. У змащену маслом форму для запікання викладіть фарш з овочами і «накрийте» його пюре, розгладьте. Зверху потріть сир. Поставте в духовку, поки сир не зарум'яниться, хвилин на 7-10.

0/5 (0 Reviews)