ПЕЛЬМЕНИ З ЯЛОВИЧИНИ

А ви коли-небудь готували пельмені з яловичини? Якщо немає, наполегливо рекомендуємо виправити цю помилку! Всупереч усталеній думці, начинка таких пельменів зовсім не виходить сухою або невиразною. Тут головне & mdash; вибрати гарну охолоджену яловичину з тонкими прожилками жиру і не полінуватися пропустити її пару раз через м'ясорубку з дрібними гратами. Не забудьте також ретельно вимісити фарш, протягом 10 хвилин, щоб він придбав максимально однорідну консистенцію. Зробите все правильно & mdash; пельмені з яловичини вийдуть настільки смачними, що готувати їх по-старому вам точно не захочеться!
& nbsp;

 ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Рецепти наших бабусь Фарш-кидок x Інгредієнти

  • тісто
  • борошно 350 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> тепла вода (35-40 ° С) 130 мл

  • яйце 1 шт.
  • сіль 1 ч. л.
  • начинка
  • фарш з жирної яловичини 600 г
  • цибуля ріпчаста 50-100 г
  • вода або молоко 50-100 мл
  • сіль 10-15 г
  • мелений чорний перець 1 ч. л.
  • лавровий лист 2-3 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Приготувати тісто для пельменів. У суміш просіяного борошна, солі і яйця влити теплу воду і ретельно вимісити. Загорнути в плівку і поставити тісто в холодильник на 30-40 хв. для набухання клейковини. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Додати до домашнього фаршу (пропущеному через м'ясорубку м'яса), пропущений через м'ясорубку цибулю. Посолити фарш. Додати перець, влити воду або молоко, ретельно вимісити. Фарш має вийти м'яким і соковитим, але при цьому не рідким, збиратися в грудку. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Коли фарш готовий, візьміть тісто для пельменів, відріжте невеликий шматочок і розкачайте ковбаску діаметром 3-4 см. Наріжте її на пластинки/коржі 2-3 см завтовшки і умочіть їх злегка з двох сторін у борошні. Розмір цих платівок/коржів повинен залежати від того, які пельмені ви хочете наліпити, великі чи маленькі. Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Після того, як розкатали коржі, ліпіть пельмені. Поверхня дошки посипте борошном, щоб пельмені не прилипли до ней.Поставьте каструлю з водою на плиту і додайте у воду лавровий лист. Каструля не повинна бути дуже маленькою, щоб пельмені не злипалися, але і не повинна бути величезною. Крок 5

ПЕЛЬМЕНИ З яловичини

Після того, як вода закипить, посоліть її, додайте лавровий лист і опускайте пельмені в воду. Перемішайте, щоб не злиплися. Готові пельмені спливають із дна каструлі. Дайте їм ще трохи “дозріти” 5-7 хв., Потім витягніть шумівкою. Корисна порада

Щоб пельмені з яловичини & nbsp; вийшли особливо смачними, додайте у воду при варінні трохи меленого сушеного часнику чи цибулі, а також будь-які пряні трави або приправи за смаком.

До речі

Гарячі пельмені з яловичини можна подати з вершковим маслом, сметаною або невеликою кількістю столового оцту , а також посипати подрібненою зеленню кропу і/або петрушки.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)