Інгредієнти
- 3 склянки борошна
- 1 ст. л. сухих дріжджів
- 200 мл молока
- 6 ст. л. вершкового масла
- 2 яйця
- 2 ч. л. солі
- 1 жовток для змазування
- 700 г свинячого філе
- 100 г варено-копчених ковбасок
- 100 г копченої шинки
Покроковий рецепт приготування
- Замішайте безопарне дріжджове тісто. Дайте йому піднятися протягом 2 ч. Розділіть готове тісто на 3 частини і розкачайте в пласти товщиною 0,5-1 см.
- Для начинки свиняче філе проверніть через м'ясорубку. Швидко обсмажте фарш на сухій сковороді на сильному вогні, розбиваючи його виделкою. Ковбаски і шинку наріжте дрібними кубиками, змішайте з фаршем, зніміть з вогню, трохи остудіть.
- Покрийте дно форми однією частиною тіста, викладіть половину начинки, накрийте другою, викладіть залишилася начинку і накрийте останньою частиною тесту. Поставте форму в розігріту до 220 ° С духовку на 3-4 хв. Потім зменшіть температуру в духовці до 180 ° С, дістаньте пиріг, змастіть жовтком, поверніть в духовку і випікайте до готовності, 40-50 хв.
Рада гастроному
в якості начинки для цього пирога португальці часто використовують яловичий і курячий фарш, а іноді змішують різні види м'яса. Господині на замітку Коли ви приїдете в Португалію, відправляйтеся в місто Порто, а звідти далі, подорожувати по селах. І якщо вам пощастить і вас запросять в гості, то напевно почастують шинкою, супом з каштанів, рагу з куріпки, фореллю, запеченої свининою і цим чудовим пирогом, Bola de Carne .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!