ПОШИТТЯ В хрусткій скоринці З тіста

ПОШИТТЯ В хрусткій скоринці З тіста

Інгредієнти

  • 400 г нежирної свинини
  • борошно пшеничне
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • 100 г сиров'яленому шинки
  • 300 г курячого філе
  • 1 ст. л. рубленого естрагону
  • 2 гілочки свіжого чебрецю
  • лист лавровий
  • 1 яйце і 1 яєчний жовток
  • петрушка рубана
  • часник – 1 зубчик
  • шалот
  • 3 ст. л. вершків жирністю не менше 30%
  • 300 г телячої вирізки
  • 100 мл коньяку
  • 300 г шпику
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

З борошна, м'якого масла, 1 & nbsp; ч. & Nbsp; л. солі і 2 & nbsp; ст. & nbsp; л. холодної води замісити тісто, загорнути в плівку, залишити в прохолодному місці на 30 & nbsp; хв. Третю частину м'яса – телятини, курки та свинини – тонко нарізати смужками, решта – маленькими кубиками. Все м'ясо викласти в більшу миску. Чебрець і лавровий лист подрібнити і додати до м'яса. Посолити, поперчити, скропити коньяком, перемішати і залишити на 3 & nbsp; ч в прохолодному місці. Потім м'ясо вийняти з маринаду, обсушити. Маринад зберегти. М'ясо, нарізане смужками, відкласти, нарізане кубиками – порубати разом зі шпиком і шинкою, перемішати. Покласти естрагон, петрушку, подрібнений часник і шалот, рясно поперчити. Збити яйце, вершки і залишки маринаду, додати до фаршу і добре перемішати, 2 3 хв. Тісто розкачати в пласт товщиною 3 & nbsp; мм. У круглу розбірну форму для Террін викласти & # 190; тесту, закриваючи їм дно і бортики. Заповнити форму шарами, що чергуються фаршу і смужок м'яса, щільно притискаючи їх. З тесту зробити кришку, покласти її зверху, защипати краї. Жовток злегка збити з 1-2 ст. л. води, змастити ним зверху паштет. У центрі кришки з тіста зробити невеликий отвір, вставити в нього трубочку з щільного паперу для виходу пара. Запікати в духовці 1 & nbsp; ч. & Nbsp; 15 & nbsp; хв. при 210 & deg; С. Після закінчення цього часу закрити паштет промасленим пергаментним папером, знизити температуру духовки до 180 & deg; С і запікати ще 15 & nbsp; хв. Дістати паштет з духовки, дати охолонути і вийняти з форми. Перед подачею до столу підігріти в духовці.

0/5 (0 Reviews)