Зимова їжа x Інгредієнти
- філе (свинина) – 500 г
- соєвий соус – 3 ст. л.
- часник (за смаком) – 3 зуб.
- молоко – 200 мл
- борошно пшеничне – 120 г
- яйце куряче – 2 шт.
- масло вершкове – 50 г
- суміш перців (за смаком)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
філейну частину (вона найніжніша, і її можна швидко приготувати) зачистити від плівок і зайвого жиру. Нарізати шматочками, злегка приплющив пальцями. Крок 2
Поперчити свіжомеленим перцем, сковорідку змастити маслом і обсмажити з 2-х сторін до напівготовності. Крок 3
Яйця збити, додати молоко, злегка збити, всипати борошно, перемішати до однорідності. Крок 4
Для маринаду часник продавити через прес, додати соєвий соус, за бажанням можна додати ще подрібнений імбир. Вершкове масло розтопити. Форми для випічки змастити повністю вершковим маслом і налити на дно десь по 1 ч. Л. розтопленого масла. Форму відправити в розігріту до 230 ° С духовку, щоб вона прогрілася, а масло закипіло. У кожну форму викласти по шматочку м'яса, полити маринадом по-смаку, за бажанням можна додати шматочок вершкового сиру. Крок 5
Залити яєчної сумішшю форму для випічки (максимум 1/2 висоти форми), випікати в розігрітій до 230 С духовці до рум'яної скоринки від 10 до 15 хвилин (залежить від характеристик вашої духовки). Дверцята духовки НЕ відкривати, інакше пудинги опаде! Можна випекти пудинги без начинки, м'ясо обсмажити, полити маринадом, закрити фольгою до визрівання на час випічки пудингів, подавати окремо!) При випічці пудингу з начинкою, на мій смак, виходить дуже соковито! Подавати негайно і їсти з пилу, з жару!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!