РАГУ З БАРАНИНИ по-ірландськи

РАГУ З БАРАНИНИ по-ірландськи

Конкурс рецептів & quot; Меню по-ірландськи & quot; x Інгредієнти

  • чорний перець горошком
  • масло рослинне
  • морква – 2 шт. великих
  • баранина (м'якоть) – 800 г
  • м'ята свіжа – 1 гілочка
  • сіль
  • часник – 4-5 зубчиків
  • картопля – 4-5 шт. середніх
  • помідори – 2 шт. великих
  • капуста білокачанна – 400 г
  • кабачки (краще молоді) – 2 шт. середніх

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматками і обсмажити до золотистого кольору на розігрітій олії. Додати нарізаний півкільцями (або четвертинками кілець) цибулю і смажити ще 5-7 хвилин, помішуючи. Крок 2 Додати крупно нарізану капусту, крупно нарізану картоплю, кабачок (нарізаний напів-кружечками), морква і помідор – нарізані кубиками. Крок 3 Влити 2 склянки підсоленого окропу і тушкувати на повільному вогні протягом 1,5-2 годин. В кінці гасіння додати зубчики часнику, чорний перець, кілька листочків м'яти.

0/5 (0 Reviews)