РУЛЕТИКИ З свинини ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

РУЛЕТИКИ З свинини ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Інгредієнти

  • молоко – 0,75 л
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • часник – 6 зубчиків
  • насіння коріандру – 0,25 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • шинка – 50 г
  • щіпка сушеного майорану
  • свиняче філе – 750 г
  • цибулина – 1 шт.
  • нарізана кінза – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізати тонкими стрічками шириною приблизно 4 см. Накрити плівкою і відбити. Натерти сіллю і перцем. Крок 2

РУЛЕТИКИ З свинини ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Викласти на смужки м'яса по очищеному зубчику часнику, посипати коріандром, майораном і кінзою. Згорнути в рулетики і закріпити зубочистками. Крок 3

РУЛЕТИКИ З свинини ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

Лук і шинку нарізати маленькими кубиками, обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Викласти рулетики і смажити з двох боків до золотистої скоринки. Залити киплячим молоком і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 1 год.

0/5 (0 Reviews)