Інгредієнти
- молоко – 0,75 л
- вершкове масло – 1 ст. л.
- часник – 6 зубчиків
- насіння коріандру – 0,25 ч. л.
- сіль, чорний мелений перець
- шинка – 50 г
- щіпка сушеного майорану
- свиняче філе – 750 г
- цибулина – 1 шт.
- нарізана кінза – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати тонкими стрічками шириною приблизно 4 см. Накрити плівкою і відбити. Натерти сіллю і перцем. Крок 2
Викласти на смужки м'яса по очищеному зубчику часнику, посипати коріандром, майораном і кінзою. Згорнути в рулетики і закріпити зубочистками. Крок 3
Лук і шинку нарізати маленькими кубиками, обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Викласти рулетики і смажити з двох боків до золотистої скоринки. Залити киплячим молоком і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 1 год.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!