РИБНІ ТЕФТЕЛІ

В блюді на вечерю від Ольги Андрєйкін Дмитро Володимирович зібрано все найсмачніше: рибні котлетки, картопляне пюре і навіть гарбузовий соус.

& nbsp;

РИБНІ ТЕФТЕЛІ

Інгредієнти

  • філе замороженої тилапии – 5-6 шт.
  • сіль
  • борошно – 2 ст. л.
  • рослинне масло
  • рис – 1/2 склянки
  • велика ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • мелена папаріка

Для соусу:

  • мелена солодка паприка – 1/4 ст. л.
  • сіль, мелений чорний перець
  • гарбуз – 200-300 г
  • мелений гострий червоний перець – 1/4 ч. л.
  • томатна паста – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Рис відварити в 1 склянці підсоленої води, це займе хвилин 15.

У цей час приготуйте соус: гарбуз очистити, нарізати шматочками і подрібніть в блендері. У сотейник влийте половину склянки гарячої води, додайте гарбузове пюре. Доведіть рідину до кипіння, а, як закипить, варіть 7-10 хвилин. Потім додайте томатну пасту і спеції, перемішайте і посоліть за смаком. Повинна вийти кисло-солодка підлива середньої густини.

Цибулю очистіть і наріжте кубиками, обсмажте в олії до м'якості. У чашу блендера складіть порізане шматочками сире рибне філе, подрібніть блендером. Потім додайте цибулю (зайве масло злийте), а потім відварений рис. Швидко пробийте масу блендером: рис не повинен перетворитися на пюре. Посоліть, приправте меленою паприкою і перемішайте вилкою.

Зліпити з фаршу котлетки середнього розміру і обваляйте їх у борошні. Обсмажте з двох сторін в рослинному маслі до рум'яної скоринки, спочатку без кришки, а потім під кришкою.

Подавайте рибні котлетки з картопляним пюре і гарбузовим соусом. За бажанням посипте блюдо подрібненою петрушкою.

0/5 (0 Reviews)