САЛАТ Бернадетт

 САЛАТ Бернадетт

Конкурс рецептів Груші. Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти

  • груша – 1 шт.
  • кукурудза консервована – 50 г
  • бекон сирокопчені – 6 пластинок
  • салатний мікс (фрілісс, рукола, дуболістная, айсберг) – 150 г
  • гриби свіжі (печериці, білі) – 5 шт.
  • оцет бальзамічний – трохи
  • сіль – за смаком
  • масло оливкове – трохи
  • креветки Королівці очищені – 6 шт.
  • перець – по вку су
  • шинка пармська – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Порвати руками листя салату, додати кукурудзу, шинку і грушу, нарізані невеликими смужками, тонко нарізані і обсмажені гриби. Для приготування заправки змішати бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль, перець. Окремо нагріти в сковороді оливкове масло, куди викласти креветки, загорнені в бекон. Обсмажити їх з обох сторін. Салат зібрати гіркою, полити заправкою і прикрасити обсмаженими креветками.

0/5 (0 Reviews)