Інгредієнти
- 1 велика дуже стигла хурма
- 1 червона цибулина
- 1 ч. л. бальзамічного оцту
- 2 ч. л. оливкового масла
- 200 г суміші салатних листя
- 8 тонких смужок сиров'яленому шинки
- 0,5 склянки очищених фісташок
- 0,5 склянки зерен граната
- сіль, мелений чорний перець
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати заправку. Хурму вимити, розрізати навпіл, видалити кісточки. Ложкою вишкребти м'якоть, помістити її в миску і подрібнити в пюре. Крок 2
Лук очистити і подрібнити. Додати до хурмі цибулю, бальзамічний оцет і оливкове масло. Приправити сіллю і перемішати. Поставити в холодильник. Крок 3
Салатні листя вимити, обсушити і крупно нарвати руками. Скласти в миску. Шинку нарізати шматочками завдовжки приблизно 4 см. Крок 4
Фісташки обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 4-5 хв. Дати охолонути, потім порубати у велику крихту. Додати до листя салату шинку, фісташки і зерна граната. Перемішати. Полити приготовленої заправкою, посипати чорним перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!