Салат з заправкою з хурми

Салат з & nbsp; заправка з хурми

Інгредієнти

  • 1 велика дуже стигла хурма
  • 1 червона цибулина
  • 1 ч. л. бальзамічного оцту
  • 2 ч. л. оливкового масла
  • 200 г суміші салатних листя
  • 8 тонких смужок сиров'яленому шинки
  • 0,5 склянки очищених фісташок
  • 0,5 склянки зерен граната
  • сіль, мелений чорний перець

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготувати заправку. Хурму вимити, розрізати навпіл, видалити кісточки. Ложкою вишкребти м'якоть, помістити її в миску і подрібнити в пюре. Крок 2

Салат з & nbsp; заправка з хурми

Лук очистити і подрібнити. Додати до хурмі цибулю, бальзамічний оцет і оливкове масло. Приправити сіллю і перемішати. Поставити в холодильник. Крок 3

Салат з & nbsp; заправка з хурми

Салатні листя вимити, обсушити і крупно нарвати руками. Скласти в миску. Шинку нарізати шматочками завдовжки приблизно 4 см. Крок 4

Фісташки обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 4-5 хв. Дати охолонути, потім порубати у велику крихту. Додати до листя салату шинку, фісташки і зерна граната. Перемішати. Полити приготовленої заправкою, посипати чорним перцем.

3/5 (1 Review)