Сендвіч з яйцем на сковорідці & mdash; це моментальний гарячий сніданок у вас на столі. Особливо підкуповує, що при приготуванні використовується мінімум посуду і мінімум часу.
найсмачніший сендвіч x Інгредієнти
- яйце – 1 шт.
- сир – кількість на ваш смак
- ковбаса або шинка – кілька тонких скибочок
- зелена цибуля – 1 перо
- вершкове масло – 1 ч. л.
- хліб – 2 шматки
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
розігріваємо на середньому вогні в невеликій сковорідці вершкове масло і розбиваємо в сковорідку яйце. Жовток проколюємо ножем і розподіляємо по білку. Намагаємося зробити так, щоб яйце присмажувалося на одній стороні сковорідки і розміром яєчня вийшла приблизно з 2 шматки хліба. Трохи солимо, враховуючи солоність сиру і м'ясної складової. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею. Крок 2
даємо яєчні трохи підсмажиться, після чого посипаємо її натертим сиром або просто викладаємо тонкі скибочки сиру. Крок 3
Даємо сиру почати плавитися і накриваємо все зверху двома шматками хліба з невеликою відстанню між ними. Трохи Придавлюємо лопаткою хліб до яйцю. Крок 4
Ще трохи підсмажуємо яєчню, після чого лопаткою перевертаємо вся споруда так, щоб хліб опинився на сковорідці. Викладаємо на яйце скибочки ковбаси або будь-який інший м'ясний складової. Крок 5
Даємо хліба трохи підсмажитися, після чого складаємо сендвіч навпіл, ковбасою і яєчнею всередину. Відразу гарячим перекладаємо сендвіч з яйцем на тарілку, розрізаємо його навскіс і отримуємо чудовий гарячий сніданок. Загальний час приготування – приблизно 5-7 хвилин. Господині на замітку
Що зручно – використовується мінімум посуду. Надалі доведеться вимити сковорідку, обробну дошку, тарілку і ніж. Ну і тертку, якщо сир ви терли.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!