ШАМПІНЬЙОНИ фаршировані шинкою І зеленим цибулею

ШАМПІНЬЙОНИ фаршировані шинкою І зеленим цибулею

Інгредієнти

  • печериці великі – 500 г
  • вершкове масло – 2 ст . л.
  • вершки – 250 г
  • шинка – 200 г
  • зелена цибуля – 100 г
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Ніжки грибів відокремити від капелюшків, дрібно порізати. Обсмажити капелюшки на сковороді на вершковому маслі. Викласти капелюшки в форму для запікання. Крок 2

Ніжки тушкувати на середньому вогні 1-2 хвилини, додати вершки і прокип'ятити 4-5 хвилин. Крок 3

ШАМПІНЬЙОНИ фаршировані шинкою І зеленим ЛУКОМ

Шинку нарізати дрібними кубиками, цибулю – кільцями. Шинку з цибулею прогріти в сотейнику, додати соус, сіль, перець. Крок 4

ШАМПІНЬЙОНИ фаршировані шинкою І зеленим ЛУКОМ

Нафаршировать капелюшки і запекти при 180 градусах 5-10 хвилин. Смачного!

0/5 (0 Reviews)