Інгредієнти
- печериці великі – 500 г
- вершкове масло – 2 ст . л.
- вершки – 250 г
- шинка – 200 г
- зелена цибуля – 100 г
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ніжки грибів відокремити від капелюшків, дрібно порізати. Обсмажити капелюшки на сковороді на вершковому маслі. Викласти капелюшки в форму для запікання. Крок 2
Ніжки тушкувати на середньому вогні 1-2 хвилини, додати вершки і прокип'ятити 4-5 хвилин. Крок 3
Шинку нарізати дрібними кубиками, цибулю – кільцями. Шинку з цибулею прогріти в сотейнику, додати соус, сіль, перець. Крок 4
Нафаршировать капелюшки і запекти при 180 градусах 5-10 хвилин. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!