Пікантна рисова локшина зі свининою, шпинатом, печерицями та солоним огірком з соусом з червоного вина
Інгредієнти
- Рисова локшина – 200 г
- М'якоть свинини – 200 г
- Олія – 2 ст. л.
- Печериці – 150 г
- Шпинат с/м – 100 г
- Корнішони мариновані – 150 г
Для соусу:
- Вино червоне – 3 ч . л.
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
- Цукор
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Корнішони і печериці нарізати. Крок 2
Гриби приготувати окремо. Гасити з 1 ст. л. масла до випаровування рідини. Крок 3
У маслі обсмажити дрібно нарізану свинину. Крок 4
Додати шпинат, гриби і корнішони. Крок 5
Для соусу крохмаль розвести в 1 ч л води, додати вино, сіль, цукор, перемішати. Помішуючи м'ясо, влити соус, тушкувати до готовності. Відварити локшину. Крок 6
Викласти локшину, м'ясо, посипати свіжим базиліком. Смачного! Господині на замітку
Після варіння локшину слід промити холодною водою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!