Інгредієнти
- соєвий соус – 2 ст. л.
- свіжомороженої зелений горошок – 100 г
- рослинне масло – 3 ст. л.
- крабове м'ясо – 200 г
- перець
- паростки сої – 150 г
- варено-копчена шинка – 200 г
- стебла зеленої цибулі – 3 шт.
- часник – 2 зубчики
- яйця – 2 шт.
- рис басматі – 1 стакан
- рисове вино або сухий херес – 1 ст. л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Рис ретельно промити, покласти в каструлю з 3 склянками окропу, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою 20 хв. Зняти з вогню, відкрити на кілька секунд кришку, щоб випустити пар, знову накрити і відставити. Крок 2
Тим часом підготувати решту складових. Горошок опустити на 3 хв. в киплячу воду, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Часник очистити і подрібнити. Лук вимити, обсушити і нарізати кільцями. Національний оператор мобільного розібрати на волокна. Шинку нарізати невеликими кубиками. Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити часник і зелена цибуля, 30 сек. Покласти крабове м'ясо і готувати на сильному вогні, помішуючи, 1 хв. Зняти з вогню і відставити. Крок 3
Яйця збити віночком з соєвим соусом і вином. Крок 4
Розігріти в воке або великій сковороді рослинне масло, покласти кубики шинки, влити яйця і готувати, постійно розмішуючи, 2 хв. Крок 5
Додати крабове м'ясо, горошок і паростки сої, готувати, продовжуючи помішувати, 1 хв. Влити бульйон і готувати 2 хв. Крок 6
Викласти в сковороду рис, перемішати і відразу ж зняти з вогню. Поперчити за смаком. Викласти на підігріте блюдо і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!