Інгредієнти
- 4 ст. л. натертого напівтвердого сиру
- 2 тортильи – прості і сирні
- 2 яйця
- 4 скибочки бекону
- вершкове масло
- 2 стиглих помідора
- 2 гуртка зеленого солодкого перцю товщиною 1,5 см
- 1 середня цибулина
- 3 -4 гілочки кропу або петрушки
- сіль, чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 скибочки шинки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю нарізати тонкими четвертинками кілець, помідори – невеликими шматочками. Кріп або петрушку подрібнити, видаливши жорсткі стебла. Крок 2
Скибочки бекону розрізати на 2-3 частини, покласти на теплу сковороду і на середньому вогні обсмажити до хрускоту так, щоб витопити жир, за цей час один раз перевернути. Вийняти бекон з сковороди, зберігати теплим. Крок 3
В сковороду, де смажився бекон, покласти цибулю і шинку. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хв. Крок 4
Додати помідори, включити найсильніший вогонь і смажити, помішуючи, поки не випарується майже весь сік. Посолити, поперчити, посипати зеленню. Крок 5
В чистій сковороді приготувати яєчні. Покласти в сковороду кільця зеленого перцю, прогріти з одного боку, перевернути, в центр кожного покласти по шматочку вершкового масла, потім акуратно розбити яйця і влити по одному в кільця. Посолити глазуньи і поперчити. Готувати, поки білок повністю не прожариться. Крок 6
На підігріті тортильи викласти суміш помідорів з цибулею. Посипати беконом, розкришивши його руками. Посипати сиром, приправити ще перцем, подати негайно з Глазунов в перці (корж можна згорнути або залишити відкритою).
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!