СВИНИНА ПО-філіппінських

СВИНИНА ПО-філіппінських

Інгредієнти < ul>

  • насіння кропу і коріандру – по 2 ч. л.
  • цукор – 1/2 склянки
  • петрушка і кінза – по 5 гілочок
  • лавровий лист – 3 шт.
  • масло рослинне
  • сушений чебрець і розмарин – по 1 ч. л.
  • перець горошком, чорний – 20 горошин
  • свинина (лопатка) – 1,5 кг одним шматком
  • сіль – 5 ст. л.
  • Для гарніру:

    • масло вершкове – 1 ст. л.
    • цибуля ріпчаста – 10-12 штук дрібних
    • цукор – 1 склянка
    • червоний виноград без кісточок – 300 г
    • часник – 2 головки

    < h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

    Налийте у велику каструлю 2,5-3 л холодної води, покладіть сіль, цукор, сушений чебрець, сушений розмарин, лавровий лист, насіння кропу, насіння коріандру і 20 горошин чорного перцю. Доведіть до кипіння, готуйте 10 хв. Зніміть з вогню, накрийте кришкою і остудіть до 32-34 & deg; С. Після чого покладіть в каструлю свинячу лопатку одним шматком і залиште при кімнатній температурі на 6-12 год. Подрібніть гілочки петрушки і кінзи. Обcушіте свинину паперовими рушниками, покладіть на лист фольги, збризніть рослинним маслом і присипте зеленню. Загорніть фольгу і поставте м'ясо в розігріту до 200 & deg; С духовку на 1 год 40 хв. Для гарніру очистіть маленькі ( «перлинні») цибулини і часник. Кожну цибулину розріжте навпіл. Червоний виноград розберіть на ягоди, якщо вони великі, також розріжте навпіл. Обсмажте цибулю в 1 ст. л. розігрітого вершкового масла, 3 хв., потім покладіть часник і смажте ще 2 хв. За допомогою шумівки перекладіть цибулю і часник на паперові рушники, щоб скло масло. Закип'ятіть 200 мл води, додайте 1 склянку цукру і варіть на невеликому вогні, поки весь цукор не розчиниться. Покладіть цибулю, часник і виноград і готуйте, постійно розмішуючи, поки сироп не набуде консистенцію рідкого варення. Готову свинину наріжте тонкими шматками і подавайте з гарніром.

    0/5 (0 Reviews)