СВИНИНА, запечена В ДУХОВЦІ з картоплею І ЛУКОМ

СВИНИНА, запечена У ДУХОВЦІ з картоплею І ЛУКОМ

Інгредієнти

  • картопля – 1 кг
  • філе свинини – 2 кг
  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 2 цибулини

Для пряної пасти:

  • часник – 3 зубчики

Для пряної пасти:

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець духмяний мелений, чебрець і сушений імбир – по 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА , запечена в ДУХОВЦІ з картоплею і ЛУКОМ

Зелена цибуля і часник подрібнити в блендері разом з прянощами. Влити масло, посолити і перемішати. Крок 2

СВИНИНА , запечена В ДУХОВЦІ з картоплею і ЛУКОМ

Натерти отриманої пастою свинину і залишити на 1 ч при кімнатній температурі. Переставити в розігріту до 190 ° С духовку. Готувати 1 год 20 хв. Крок 3

СВИНИНА , запечена В ДУХОВЦІ з картоплею і ЛУКОМ

Картоплю і цибулю нарізати великими часточками, укласти на деко навколо свинини, скропити олією, посолити, готувати ще 40 хв. Вийняти з духовки і дати постояти 10 хв.

0/5 (0 Reviews)