Інгредієнти
- Перловка 1 стакан
- Картопля 4-5 шт.
- Гриби сушені 6 шт.
- Гриби свіжі 100-200 г
- Свинина 300 г
- Селера 2,5 стебла
- Середня морква 1 шт.
- Невелика цибулина 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Вода 4 літри
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль/Перець/Спеції за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замочити перловку і сушені гриби на 1,5 години. Крок 2 Гарненько промити м'ясо, покласти в каструлю, залити водою і поставити на плиту. Варимо після закипання 20 хвилин. Крок 3 Поки вариться м'ясо, ріжемо картоплю невеликими кубиками. Селера – тонкими скибочками. Гриби можна різати середніми шматочками. Крок 4 Готуємо зажарку: трьом моркву на дрібній тертці, цибулю дрібно ріжемо. Обсмажуємо до золотистого кольору. Крок 5 На розігрітій сковороді злегка обсмажуємо часник в оливковій олії, потім додаємо в цю сковороду селера. Смажимо на повільному вогні, постійно помішуючи. В окремій сковороді обсмажуємо гриби. Крок 6 Коли м'ясо провариться, дістаємо його, солимо воду і закладаємо в каструлю картоплю. Варимо 5 хвилин. Крок 7 Потім додаємо перловку і селеру, перемішуємо і варимо ще 5-7 хвилин. Крок 8 Нарізаємо м'ясо і додаємо в каструлю разом з грибами. Перемішуємо. Варимо ще 5 хвилин. Додаємо зажарку в останні 5-7 хвилин. Гарненько перемішуємо і додаємо спеції за смаком. Крок 9 Суп повинен настоятися хвилин 30. Перед подачею посипати свіжою зеленню. Господині на замітку
Воду, в якій замочували гриби, потім додаємо в суп, бульйон вийде набагато ароматні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!