Ця паста надзвичайно смачна за рахунок того, що частина спека перемелюється в паштет, який потім з'єднується з вершками, і цим вершковим, ароматним соусом обволікаються тальятелле. А смак свіжих лисичок і шматочків підсмаженого спека – це краще один раз спробувати, ніж багатослівно описувати. Смачно, ситно і … каллорійно! Лисички в соусі можна замінити на білі гриби або опеньки.
Кращі народні рецепти. Паста x Інгредієнти
- петрушка подрібнена – 4-5 стебла
- масло вершкове – 20 г
- вершки – 200 мл
- speck (спік) – 80 г
- цибуля ріпчаста великий – 1/2 шт.
- масло оливкове – 3 ст. л.
- тальятелле – 300 г
- сіль – за смаком
- часник – 1 зубчик
- лисички свіжі – 250 г
Покроковий рецепт приготування
Для приготування соусу розігріти в сковороді оливкова і вершкове масла і злегка обсмажити роздавлений часник, видалити його. В олії обсмажити нарізану цибулю. Лисички дрібно нарізати і додати до цибулі. Готувати на середньому вогні близько 15 хвилин. Нарізати спік кубиками або смужками і половину порції ізмельяіть блендером. Отриману пасту з спека перекласти в сковороду до грибів. Другу частину на сковороді з антипригарним покриттям посмажити до хрусткого стану і також перекласти до грибів. Влити вершки, перемішати соус і готувати 10 хвилин, в кінці додавши сіль. Господині на замітку Ця паста надзвичайно смачна за рахунок того, що частина спека перемелюється в паштет, який потім з'єднується з вершками, і цим вершковим, ароматним соусом обволікаються тальятелле. Смачно, ситно і каллорійно. Обережно очистити лисички від землі. Якщо вони не надто брудні досить протерти їх вологою тканиною. Якщо ж без води не обійтися, що не замочувати їх, а промити під проточною водою. Лисички в соусі можна замінити на білі гриби або опеньки. Кілька смужок спека можна (але не обов'язково) залишити для викладання на пасту.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!