C: Documents and Settings максим Робочий стіл оливки оливки фото DSC00431
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/tapas-olivkovoe-naslazhdenie-tapas-el-deleite-aceitunado-6edfa47.jpg" alt = "тапас ОЛИВКОВА насолода (tAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;) "/>
Я люблю іспанські оливки x Інгредієнти
- морква – 100 г
- батон з висівками – 1 шт.
- сіль – за смаком
- часник – 3 зубчики
- шинка копчена – 100 г
- чорні маслини без кісточок – 100 г
- мигдаль – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Запечь в духовій шафі морква до готовності. Відставити морква остигати. Крок 2
Нарізати шинку дуже дрібними кубиками. Роздрібнити дрібно мигдаль. Крок 3
З'єднати шинку і мигдаль. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до шинки і мигдалю. Ретельно вимісити суміш до стану “пластиліну”. Крок 4
Нарізати батон на шматочки товщиною близько 1 см. Натерти з усіх боків батон часником з сіллю. Крок 5
Рівномірно розподілити підготовлену суміш на батон. Викласти шматочки батона на тарілку. Крок 6
Чорні маслини розрізати уздовж на дві частини. Акуратно покласти маслини зверху на кожен шматочок батона. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!