Тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS «EL DELEITE ACEITUNADO»)

C: Documents and Settings максим Робочий стіл оливки оливки фото DSC00431

 тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/tapas-olivkovoe-naslazhdenie-tapas-el-deleite-aceitunado-6edfa47.jpg" alt = "тапас ОЛИВКОВА насолода (tAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;) "/>

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL dELEITE aCEITUNADO & raquo;)

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL dELEITE aCEITUNADO & raquo;)

Я люблю іспанські оливки x Інгредієнти

  • морква – 100 г
  • батон з висівками – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • часник – 3 зубчики
  • шинка копчена – 100 г
  • чорні маслини без кісточок – 100 г
  • мигдаль – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Запечь в духовій шафі морква до готовності. Відставити морква остигати. Крок 2

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

Нарізати шинку дуже дрібними кубиками. Роздрібнити дрібно мигдаль. Крок 3

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

З'єднати шинку і мигдаль. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до шинки і мигдалю. Ретельно вимісити суміш до стану “пластиліну”. Крок 4

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

Нарізати батон на шматочки товщиною близько 1 см. Натерти з усіх боків батон часником з сіллю. Крок 5

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

Рівномірно розподілити підготовлену суміш на батон. Викласти шматочки батона на тарілку. Крок 6

тапас ОЛИВКОВА насолода (TAPAS & laquo; EL DELEITE ACEITUNADO & raquo;)

Чорні маслини розрізати уздовж на дві частини. Акуратно покласти маслини зверху на кожен шматочок батона. Смачного!

0/5 (0 Reviews)