ВІДКРИТІ РАВИОЛИ З КРЕМОМ з топінамбура І шинкою

Інгредієнти

  • 500 г очищеного топінамбура
  • 200 мл молока
  • 40 г вершкового масла
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, чорний перець
  • тертий мускатний горіх
  • оливкова олія« екстра вірджин »
  • бальзамічний оцет
  • скибочки сиров'яленому шинки

Для панірування:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г смачних панірувальних сухарів
  • 1 ч. л. меленого сухого чебрецю
  • 50 г тертого пармезану

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 300 г борошна
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У сотейнику на середньому вогні розтопіть 20 г вершкового масла. Очистіть зубчики часнику, дрібно порубати і швидко обсмажте в розігрітій олії, 30 сек. Очищений топінамбур натріть на дрібній тертці, викладіть в сотейник з часником, зменшіть вогонь, прогрійте, помішуючи, 2 хв. Крок 2 Влийте тепле молоко, перемішайте. Доведіть до кипіння, додайте сіль, чорний перець, тертий мускатний горіх. Часто помішуючи, готуйте 25-30 хв. Додайте ще 20 г вершкового масла, зніміть з вогню. Охолодіть, пробийте в блендері до однорідної пюре. Крок 3 Приготуйте тісто для пасти з яєць, збитих з сіллю, оливковою олією і борошном. Добре його вимісити, розкачати до товщини 3-4 мм, наріжте на квадрати зі стороною 8-10 см. Відваріть пасту в підсоленій киплячій воді, не допускаючи склеювання, 3 хв. Готову пасту зберігайте теплою. Крок 4 Змішайте панірувальні сухарі, мелений сухий чебрецю, тертий пармезан. На тарілки викладіть по листу пасти, збризніть хорошим оливковою олією «екстра вірджин» і декількома краплями бальзамічного оцту, потім покладіть по 1-2 ст. л. пюре з топінамбура, зверху шматочок сиров'яленому шинки. Посипте паніруванням і відразу подавайте.

0/5 (0 Reviews)