Інгредієнти
- 500 г очищеного топінамбура
- 200 мл молока
- 40 г вершкового масла
- 3 зубчики часнику
- сіль, чорний перець
- тертий мускатний горіх
- оливкова олія« екстра вірджин »
- бальзамічний оцет
- скибочки сиров'яленому шинки
Для панірування:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г смачних панірувальних сухарів
- 1 ч. л. меленого сухого чебрецю
- 50 г тертого пармезану
Для тіста:
- 2 яйця
- 300 г борошна
- 1 ст. л. оливкового масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У сотейнику на середньому вогні розтопіть 20 г вершкового масла. Очистіть зубчики часнику, дрібно порубати і швидко обсмажте в розігрітій олії, 30 сек. Очищений топінамбур натріть на дрібній тертці, викладіть в сотейник з часником, зменшіть вогонь, прогрійте, помішуючи, 2 хв. Крок 2 Влийте тепле молоко, перемішайте. Доведіть до кипіння, додайте сіль, чорний перець, тертий мускатний горіх. Часто помішуючи, готуйте 25-30 хв. Додайте ще 20 г вершкового масла, зніміть з вогню. Охолодіть, пробийте в блендері до однорідної пюре. Крок 3 Приготуйте тісто для пасти з яєць, збитих з сіллю, оливковою олією і борошном. Добре його вимісити, розкачати до товщини 3-4 мм, наріжте на квадрати зі стороною 8-10 см. Відваріть пасту в підсоленій киплячій воді, не допускаючи склеювання, 3 хв. Готову пасту зберігайте теплою. Крок 4 Змішайте панірувальні сухарі, мелений сухий чебрецю, тертий пармезан. На тарілки викладіть по листу пасти, збризніть хорошим оливковою олією «екстра вірджин» і декількома краплями бальзамічного оцту, потім покладіть по 1-2 ст. л. пюре з топінамбура, зверху шматочок сиров'яленому шинки. Посипте паніруванням і відразу подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!