Яйця по-шотландськи – класичний приклад зраз або котлет з начинкою. Рецептів цієї страви безліч, але технологія завжди одна: в центр м'ясної коржі кладуть начинку і замикають краю. Найпопулярніші начинки – це яйця самі по собі або в поєднанні з рисом, зеленою цибулею, морквою, різні овочеві пюре, сир шматочком або дрібно нарізаний і перемішаний з овочами. & Nbsp;
Інгредієнти
- 4 яйця, зварених круто
- 400 г приготованого м'ясного фаршу
- сіль , перець
- рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Зліпити з м'ясного фаршу 4 коржі. У центр кожної покласти по одному вареному яйцю. Крок 2
підтягнути краї коржів так, щоб яйця виявилися закриті з усіх боків. Вологими руками розрівняти поверхню. Крок 3
У сковороді дуже сильно розігріти олію. Обсмажити отримані зрази з усіх боків до золотистої скоринки. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 7-8 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!