ЯЙЦЯ ПО-шотландського

Яйця по-шотландськи – класичний приклад зраз або котлет з начинкою. Рецептів цієї страви безліч, але технологія завжди одна: в центр м'ясної коржі кладуть начинку і замикають краю. Найпопулярніші начинки – це яйця самі по собі або в поєднанні з рисом, зеленою цибулею, морквою, різні овочеві пюре, сир шматочком або дрібно нарізаний і перемішаний з овочами. & Nbsp;

ЯЙЦЯ ПО-шотландського

Інгредієнти

  • 4 яйця, зварених круто
  • 400 г приготованого м'ясного фаршу
  • сіль , перець
  • рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЯЙЦЯ ПО-шотландського

Зліпити з м'ясного фаршу 4 коржі. У центр кожної покласти по одному вареному яйцю. Крок 2

ЯЙЦЯ ПО-шотландського

підтягнути краї коржів так, щоб яйця виявилися закриті з усіх боків. Вологими руками розрівняти поверхню. Крок 3

ЯЙЦЯ ПО-шотландського

У сковороді дуже сильно розігріти олію. Обсмажити отримані зрази з усіх боків до золотистої скоринки. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 7-8 хв.

0/5 (0 Reviews)