Яловичина з кмином

Інгредієнти

  • 2 ч. Л. меленого кмину
  • 4 вірменських лаваша
  • 600 г яловичого фаршу
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 1 болгарський перець
  • сіль
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • 100 г копченого сиру” Чечіль “
  • 200 г квасолі у власному соку (без рідини)
  • часник – 4 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно порізати цибулю, часник і болгарський перець. Крок 2 На сковороді для гриля розігріти масло, обсмажити цибулю з часником, додати фарш. Смажити 5 хвилин, приправити кмином, сіллю і перцем за смаком, перемішати, додати квасолю і болгарський перець. Крок 3 Смажити ще 5 хвилин, викласти на лаваш, посипати тертим сиром, загорнути і підігріти на решітці.

0/5 (0 Reviews)