Юшка з беконом З КУКУРУДЗОЮ

юшка з беконом З КУКУРУДЗОЮ

Інгредієнти

  • кукурудза консервована – 200 г
  • картопля – 500 г
  • масло вершкове – 40 г
  • бульйон курячий – 1,5 л
  • перець – за смаком
  • селера – 3 черешка
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком
  • бе кін або сирокопчена шинка – 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Лук і часник очистити, селеру промити, все дрібно нарізати. Розтопити вершкове масло в каструлі, покласти овочі і готувати 5 хв. Крок 2

юшка з беконом З КУКУРУДЗОЮ

Додати нарізаний шматочками бекон, смажити 3-4 хв. Картоплю очистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю з овочами і беконом. Влити бульйон, довести до кипіння і варити 15 хв. Додати кукурудзу, прогріти, 1-2 хв. Приправити сіллю і перцем. Можна влити в суп 150 мл жирних вершків і подати до столу з хрустким хлібом.

0/5 (0 Reviews)