Інгредієнти
- кукурудза консервована – 200 г
- картопля – 500 г
- масло вершкове – 40 г
- бульйон курячий – 1,5 л
- перець – за смаком
- селера – 3 черешка
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- часник – 1 зубчик
- сіль – за смаком
- бе кін або сирокопчена шинка – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, селеру промити, все дрібно нарізати. Розтопити вершкове масло в каструлі, покласти овочі і готувати 5 хв. Крок 2
Додати нарізаний шматочками бекон, смажити 3-4 хв. Картоплю очистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю з овочами і беконом. Влити бульйон, довести до кипіння і варити 15 хв. Додати кукурудзу, прогріти, 1-2 хв. Приправити сіллю і перцем. Можна влити в суп 150 мл жирних вершків і подати до столу з хрустким хлібом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!