Ситно, смачно, недорого. І дуже по-зимовому. Наша відповідь швейцарському фондю і раклет.
Інгредієнти
- великий картопля – 4 шт.
- яйця – 2 шт.
- шинка – 100 г
- сіль – за смаком
- бринза або фета – 100 г
- жирні вершки – 50-70 мл
- паприка – 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля вимити щіткою і зварити в мундирі до готовності, 30-35 хв., трохи остудити і розрізати уздовж навпіл. Вийняти середину гострою ложкою, щоб стінки завтовшки близько 1 см залишилися цілими. Крок 2
Шинку нарізати дрібними кубиками, бринзу і картопляну м'якоть розкришити. Яйце збити з вершками, сіллю і паприкою; додати туди бринзу, картопля і шинку. Крок 3
Заповнити цією сумішшю картоплини і запікати в розігрітій до 200 ° С духовці до утворення золотистої скоринки, 12-15 хв. Подавати гарячими, можна з зеленим салатом-мікс.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!