Інгредієнти
- вино біле сухе – 2 склянки
- заячина – 1 тушка
- морква – 1 шт.
- шпик – 200 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- зелень
- сіль
- бульйон м'ясний – 2 склянки
Покроковий рецепт приготування
Тушку зайця нашпигувати шпиком, перцем, гвоздикою і злегка посолити. Потім закатати у вигляді рулету. М'ясо залити змішаним з вином бульйоном, додати моркву, цибулю, зелень, посолити і згасити на слабкому вогні до готовності. Остудити і подати, нарізавши скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!