Інгредієнти:
куряче філе | 1 шт. |
відварені гриби | 200 г |
яйця | 4 шт. |
кукурудза | 0,5 б. |
макарони | 0,5 скл. |
олія | 2 ст. л. |
майонез | 200 г |
Ніколи не смажили макарони? А дарма! Смажені макорони дуже смачні! І я спробувала додати іх до салату на святковий стіл. Результат потішив і мене, і моїх рідних. Вийшов дуже смачний та оригінальний салат слоями. Такий новий салат з макаронами приємно здивує Ваших гостей на свята. Все ніби-то просто. Ось рецепт салату з фото та відео.
Як приготувати
Спочатку смажимо макарони на помірному вогні, додавши 2 ст.л. олії. Помішуємо, щоб макарони просмажились рівномірно до коричневого кольору. Наливаємо кип”ятку, щоб вода зрівнялась із макаронами. Солимо та продовжуємо варити, доки макарони не стануть м”якими. Декілька разів доливаємо воду, якщо потрібно. В результаті вода повинна викіпіти повністю.
Відварене куряче філе “пощипати” на шматочки. Відварені гриби порізати кубиками. Яйця порізати крупними шматками.
Викладаємо всі складники у глибоку салатницю шарами, змащуючи кожен шар майонезом.
Курка – гриби – яйця – кукурудза – макарони
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!