Друк на футболках – дієвий маркетинговий інструмент

Маркування класичних футболок – найкраще рішення, щоб розповісти всьому світу про своє підприємство чи фірму. Через нанесення символіки організації на товарах ви сприяєте просуванню вашого бренду, у людей з’являється більше довіри до компанії. Цей спосіб викликає величезний інтерес у ваших потенційних клієнтів. Таким чином, нанесення на товари різного маркування – це справді дієвий маркетинговий інструмент на сьогоднішній день.

Якщо потрібно замовити футболку с лого собі або на подарунок, пропонуємо звернутися до нашої типографії за посиланням deksgroup.com.

Технології друку

Найбільш затребуваними способами нанесення друку на полотно є шовкографія, флекс та термоперенесення. Всі перераховані вище методи мають свої плюси і мінуси.

Шовкографія

Шовкографія – досить дорогий метод декорування речей. Це тим, що символіка наноситься на полотно з допомогою друкованої форми, виготовлення якої є энергозатратной процедурою.

Термоперенесення

Термоперенесення – бюджетний варіант друку. Маркування наноситься на продукцію із застосуванням спеціального термопресу. Його вплив на зображення йде через високу температуру та сильний тиск. Для цього способу використовуються різні трансфери, завдяки яким наноситься зображення на продукт. Вони можуть бути виконані з пластизолових барвників, або полівінілхлоридної плівки.

Ключові переваги технології:

  • низька вартість;
  • малюнок зберігається до 60-ти прань;
  • бездоганна якість маркування;
  • оперативність нанесення, що є вагомим аргументом у разі потреби термінового виконання.

Флекс

Флекс – спосіб нанесення ілюстрацій на полотно з плівки з унікальним напилюванням. Така плівка кладеться прямо на зображення і вирізається так, що повторити всі його лінії. Далі із застосуванням унікальної рецептури вона надійно фіксується на полотні.

Переваги цього друку:

  • можна легко нанести на вироби як різного роду маркування, так і створити повну імітацію тіснення;
  • прання в машинці при температурі дев’яносто градусів;
  • можливість розробити символіку, яка гарно світиться у нічний час;
  • маркування, нанесене даним способом на полотно досить зносостійке, тому річчю можна насолоджуватися довгий період.

Якісні футболки з логотипами замовити ви можете на сайті нашої компанії з доставкою в будь-яку точку країни.

0/5 (0 Reviews)