Продукти – афродизіаки на День Валентина

Якщо Ви плануєте меню для вечері до Дня Святого Валентина, тоді спочатку слід дізнатись, з яких «правильних» продуктів потрібно готувати. Адже існують певні речовини, які здатні налаштувати Вас і Вашого коханого на потрібний еротичний лад. Вони підвищують чуттєвість, підсилюють бажання. І навпаки, деякі продукти містять речовини, які «притуплюють» пристрасть. Дивіться перелік продуктів – афродизіаків, а також рецепти на День Валинтина. Спробуйте приготувати страви для романтичної вечері за цими рецептами, і переконайтесь у “магічній” дії продуктів-афродизіаків. Та пам’ятайте, що без сумніву, тільки Ви і є найкращим афродизіаком для своєї “половинки”!)))

Перелік продуктів-афродизіаків для меню на День Валентина

На день Валентина готуємо страви з овочів. Вони є лекгими та корисними. Дуже смакують і гриби.

Овочі та гриби. 

Гриби лісові і гриб “Трюфель”, зелений салат, помідор, селера, баклажан, спаржа, морська капуста, морква.

З цих овочів та грибів можна приготувати легкі салати. Такі, як салат з пекінської капусти з омлетом. Тільки омлет зробити з перепилиних яєць. Чи салат з морської капусти з оселедцем.

 

 

 

Меню на День Валентина вже точно не обійдеться без ягід та фруктів. Їх люблять всі. Але деякі фрукти та ягоди є особливими для цього свята.

Фрукти та ягоди. 

Банани, полуниця, кокос, манго, кавун.

Готуйте десерти на День Валентина з цих фруктів та ягід. Поєднуйте полуницю і банани з шококладом. Це приголомшливе поєднання – смак кохання! Ефектно і спокусливо.

 

 

 

 

Основні старви на День Валентина повинні бути легкими. Ідеально для цього підійдуть риба та морепродукти. Найкращі перевірені рецепти дивіться тут

Для основних страв. 

Перепилині яйця, форель, сардина, акула, камбала, устриці, мідії, ікра, креветки, равлики, кальмари.

Чудовою закускою на День Валентина стане святкова закуска з мідіями і помідорами. Бо в ній практично всі інгредієнти є афродизіаками. Також вона смачна і  дуже швидко готується.

Прянощі завжди відігравали не останню роль в романтичному меню до Дня Всіх Закоханих. Всі ці спокусливі аромати і запахи… Обов”язково додавайте їх до страв на День Валентина! Вони вносять свою особливу “ізюминку” та позитивно впливають на закоханих

Спеції.  

Часник,кріп, хрін, чілі, кориця, ваніль, кардамон, женьшень, мускатний горіх, гвоздика, шафран, імбир.

Десерт на День Валентина, мабуть, є найважливіною стравою. Без нього не можливе повноцінне меню. Порадуйте коханого солоденьким. Але вибирайте для цього продукти-афродизіаки.

Солодощі. 

Шоколад, мед, фініки, інжир, грецкі горіхи, кедрові горіхи.

 

 

Чудовим варіантом стане десерт без випічки з полуницею і шоколадом.

 

 

 

 

Під час романтичної вечері на День Святого Валентина важливо також те, що Ви з Коханим будете пити. Багато напоїв мають у собі речовини-афродизіаки. 


 Напої.

Кава, какао, червоне вино, шампанське, козяче молоко.

 

 

 

 

Приготуйте для Вашої коханої людини кавовий лікер в домашніх умовах. В міру алкогольний, в міру солодкий та насичено-кавовий і ароматний. Це саме те, що потрібно з напоїв до Дня Валентина.

 

 

А тепер до справи – готувати романтичну вечерю!

Всіх закоханих вітаю зі святом! Кохаймося, бо ми того варті!)))

0/5 (0 Reviews)